vom avea târg de paște la sibiu – a fost stabilită și perioada
Sursa: Facebook/Târgul de Paști din Sibiu

Târgul de Paște este un eveniment cu tradiție în Sibiu. Anul trecut, din păcate, sibienii nu au avut parte de el, iar asta din cauza restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Anul acesta însă, evenimentul poate fi organizat, fiindcă toate măsurile restrictive au fost ridicate. Nu mai există limită de participanți, iar masca nu mai este nici ea obligatorie.

Este aproape sigur că sibienii vor avea parte de Târgul de Paște primăvara aceasta. Organizatorii au stabilit deja perioada în care evenimentul va avea loc.

„În principiu, da, Târgul de Paște de la Sibiu va fi organizat. Evident, în lumina atmosferei generale legate de Ucraina, vom urmări până în ultimul moment situația, în cazul în care va interveni ceva și nu se va putea organiza. Ne-am obișnuit deja, în anii de pandemie, să fim pregătiți pentru orice scenariu”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Andrei Drăgan, organizatorul Târgului de Paște.

Târgul de Paște va fi organizat în perioada 15 – 26 aprilie în Piața Mare a Sibiului. Comercianții vor pregăti pentru sibieni, dar și pentru turiști, o mulțime de articole specifice acestei perioade, dulciuri și decorațiuni.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce e acela un Paște? acest cuvant inventat de nulități are legatură cumva cu cuvantul Paști, folosit in bisericile creștine? ai vreo banuială, Cristinutzo?