video: rafturi goale la magazinele din avrig – „nu se mai găsește făină deloc”

Locuitorii din Avrig au dat năvală în magazinele din oraș, astfel că joi dimineață, la două supermarketuri, unele rafturi erau goale. Cititorii Ora de Sibiu spun că făina se găsește din ce în ce mai greu.

După criza carburanților, pare să vină și criza făinii în județul Sibiu. În orașul Avrig, de exemplu, rafturile din supermarketul Lidl din localitate sunt goale. În zona în care se află făina bate vântul, iar localnicii spun că nu mai există nici pe stoc.

„Am fost de dimineață, în jurul orei 10:00, la Lidl. Nu mai era făină deloc la raft, am întrebat angajații și nu mai aveau deloc pe stoc, nici măcar în depozit. Aceeași situație am întâlnit-o și la Profi. Nu se mai găsește făină nici aici”, a spus cititorul Ora de Sibiu.

Și la raionul cu ulei este posibil să se întâmple același lucru, deoarece cererea este foarte ridicată.

Cel mai probabil, sibienii sunt îngrijorați din cauza războiului din Ucraina. În orașele din țara vecină aprovizionarea se face greu, iar acum prețul la cereale pe burse a explodat. De teamă că nu vor mai găsi pâine în magazine, oamenii au luat cu asalt raioanele de făină pentru a-și face stocurile.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu