un bărbat a cumpărat 1.000 de litri motorină - a umplut un rezervor de plastic și s-a răsturnat pe șosea
Sursa Foto - ISU Galați

„Joaca de-a panica” – Un bărbat din Galați a cumpărat 1.000 de litri motorină. Acesta a umplut un imens rezervor de plastic care s-a răsturnat pe șosea.

„O autospecială de la Secţia de Pompieri Tecuci a luat măsuri pentru asigurarea măsurilor PSI, după ce pe o stradă din municipiul Tecuci s-a răsturnat un rezervor de plastic ce conţinea 1.000 de litri de motorină”, a transmis purtătorul de cuvânt ISU Galaţi.

Conform sursei citate, combustibilul a fost încărcat la o benzinărie din oraș de un bărbat care venise  cu un autovehicul carosat, iar pe platforma din spate se afla rezervorul din plastic.

În momentul în care conducătorul auto a plecat cu autovehiculul, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci, rezervorul s-a răsturnat, combustibilul împrăştiindu-se pe carosabil, scrie Digi24.

O echipă de inspectori ai Departamentului de Prevenire Incendii efectuează o anchetă la faţa locului, urmând să aplice sancţiuni atât benzinăriei cât şi proprietarului autovehiculului, întrucât este interzisă comercializarea de combustibil în orice tip de rezervor.

UPDATE – Benzinăria a fost amendată cu 10.000 de lei

Benzinăria din Tecuci a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că angajații au permis alimentarea cu motorină într-un rezervor de plastic.

Amenda a fost aplicată de Inspecția de prevenire din cadrul ISU Galați. Inspectorii au aplicat sancțiunea maximă deoarece, pentru acest tip de abatere, amenda este cuprinsă între 5.000 de lei și 10.000 de lei. Alimentarea cu benzină și motorină în recipiente de plastic este interzisă.

Anchete fac și alte instituții. Polițiștii și comisarii Gărzii de Mediu verifică dacă tecuceanul a respectat regulile privitoare la transportul de combustibil.

(sursa: Mediafax)

Ultima oră

Comentariul meu