benzină și motorină mai ieftină joi la sibiu - sibienii s-au înghesuit degeaba miercuri în benzinării

Isteria de miercuri seara a fost fără rost. Speriați de zvonul că benzina se va scumpi de a doua zi până la 11 lei, mii de sibieni s-au așezat la coadă la toate benzinăriile din oraș pentru a-și face un ultim plin cu aproximativ 8 lei pe litru. Principalele artere au fost blocate de cozile imense de mașini. Și totul a fost degeaba. Joi dimineața prețurile din pompă sunt chiar mai mici decât ziua precedentă.

Miercuri seara, deși 9 martie 2022, a semănat cu o zi din comunism, când la benzinării erau cozi imense pentru câte un strop de benzină. Asemănările se opresc aici însă. Pentru că acum nu se raționalizează, nu este prea puțină și nici nu se dă pe sub mână. doar s-a zvonit că prețul va crește peste noapte la 11 lei pe litru. Așa că sibienii s-au așezat cuminți la cozi interminabile pentru a umple rezervoarele mașinilor. Nu a contat că în orele petrecute la coadă, cu motorul pornit, au consumat mai mult decât ar fi economist la un plin.

VEZI AICI VIDEO ȘI FOTO DE LA COZILE IMENSE DIN SIBIU

”Ar fi economisit”, asta în cazul în care zvonul s-ar fi adeverit. Dar șoferii nu s-au mișcat de la coadă nici când ministrul energiei a declarat că avem destul combustibil și nu se va scumpi atât de mult. VEZI AICI DECLARAȚIA 

benzină și motorină mai ieftină joi la sibiu - sibienii s-au înghesuit degeaba miercuri în benzinării

Până la urmă, miile de șoferi sibieni nu s-au ales decât cu ore pierdute în frig. Și asta pentru că joi dimineața prețul combustibilului este mai mic decât în ziua precedentă.

Benzina standard costă  7.54 lei la Socar, 7.99 lei la Petrom și 8,45 lei la Mol.

Litrul de motorină standard este 7.62 lei la Socar, 7.99 lei la Petrom, 8.26 le la OMV și 9.03 lei la Mol.

Motorina plus este 8,34 le la LukOil, 8.35 lei la Petrom, 8.44 lei la Socar, 8.45 lei la OMV, 9.5 lei la Mol.

benzină și motorină mai ieftină joi la sibiu - sibienii s-au înghesuit degeaba miercuri în benzinării

Prețurile în ușoară scădere față de ziua precedentă se datorează ieftinirii barilului de petrol cu 17% datorită creșterii producției în Emiratele Arabe și Iraq. VEZI AICI DETALII 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Aceeasi prajiti care au golit rafturile de hartie igienica si faina, care mai de curand cumparau Euro din greu, mai apoi cumparau tot iodul din farmacii… Sunt curios, daca ar fi auzit ca se tripleaza pretul la pasta de dinti sau sapun, goleau rafturile? Vorba morning glory: CAND ESTI PROST DE MIC, CAND CRESTI MARE TE PUI LA COADA LA BENZINA!