cuțitarul din benzinărie de la sibiu rămâne în arest la domiciliu - este acuzat de tentativă de omor

Individul care a atacat un cisnădian într-o benzinărie din Sibiu rămâne încă o lună în arest la domiciliu, deși și-ar fi dorit să fie plasat sub control judiciar. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a băgat cuțitul în bărbat.

Individul care a atacat cu un cuțit un bărbat din Cisnădie, într-o benzinărie de pe raza muncipiului Sibiu, a ajuns, luna trecută, în fața judecătorilor. Aceștia au respins atunci cererea procurorilor de a-l aresta preventiv, astfel că bărbatul a primit o măsură mai ușoară. În luna februarie, el a fost arestat la domiciliu.

La începutul lunii martie, măsura a fost prelungită, astfel că individul mai stă acasă încă 30 de zile. Acesta a făcut contestație, dorindu-și să fie cercetat sub control judiciar.

„(…) constată legalitatea și temeinicia măsurii arestului la domiciliu luată față de inculpatul: C.M.D., prin încheierea penală nr.16/CC/12.02.2022 a Tribunalului Sibiu în dosar nr.302/85/2022. (…) menține măsura arestului la domiciliu luată față de inculpatul C.M.D., cu toate obligațiile impuse la momentul instituirii măsurii preventive. Respinge cererea formulată de inculpatul C.M.D. de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar”, se arată în soluția instanței.

Vă reamintim că, în luna februarie, inculpatul a atacat cu un cuțit un bărbat într-o benzinărie din Lazaret. Acesta era deranjat fiindcă omul intra în locație și, din cauza lui, „se făcea curent”. MAI MULTE DETALII DESPRE ACEST SUBIECT, AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu