bărbatul care și-a înjunghiat vecinul la sibiu, internat la psihiatrie - este cercetat în mai multe dosare
foto: arhivă

Bărbatul care și-a înjunghiat vecinul cu un cuțit pe strada Săcel din municipiul Sibiu a fost internat la Spitalul de Psihiatrie. Acesta este implicat în mai multe dosare penale, motiv pentru care anchetatorii vor să știe dacă individul a avut discernământ în momentul în care l-a atacat pe sibian.

Polițiștii sibieni au fost solicitați, în 8 martie, să intervină la o altercație produsă pe strada Săcel din Sibiu. Ajunși la fața locului, au stabilit că între doi bărbați s-a iscat un scandal monstru. Unul dintre ei, în vârstă de 35 de ani, l-a atacat pe celălalt în vârstă de 48 de cu un cuțit. Neînțelegerile erau unele mai vechi.

Mai mulți cetățeni au sunat la 112 pentru a anunța cele întâmplate, iar la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical. „La fața locului s-a acordat asistență medicală bărbatului de aproximativ 48 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient și cu plagă la nivelul feței, toracelui și coapsei”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

DETALII DESPRE ÎNJUNGHIERE, AICI

În urma celor întâmplate, atacatorul a fost preluat de oamenii legii. Procurorii au dispus internarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie pentru a stabili dacă bărbatul avea sau nu discernământ.

„Procurorul de caz a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice pentru a stabili dacă inculpatul a avut discernământ”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, prim procurorul Ion Veștemean, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Se pare că atacatorul este cercetat în mai multe dosare. În cazul lui s-a cerut de mai multe ori internarea voluntară la Psihiatrie, însă individul nu s-a prezentat niciodată pentru expertiză. În prezent, în acest dosar, procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor.

Ultima oră

Comentariul meu