VIDEO Goana după cadoul de 8 martie la Sibiu - Florile, cele mai “vânate” de sibieni

Ziua de 8 martie e cel mai bun prilej pentru a le arăta femeilor, în general, admirația și respectul. Și cel mai bine se face acest lucru printr-o floare. Așa că florile sunt în această zi cel mai bine vândute ”produse„. Iar de cumpărat nu au cumpărat doar sibienii, ci și sibiencele care le vor oferi persoanelor dragi.

Un buchet de frezii, un fir de lalea sau o zambilă. Sunt preferatele sibienilor atunci când vine vorba de a le oferi persoanelor de sex feminin din viața lor. Alții au preferat ca azi să cumpere trandafiri. Indiferent de floarea aleasă, mesajul este același: ”La mulți ani, femeie!”

Prețurile variază de la 8 lei un fir de zambilă sau lalea, dar pot ajunge și la 100 de lei un aranjament. ”Mi e par cam mari prețurile, dra acum facem o excepție”, spune un cumpărător, în timp ce altuia prețurile i se pare rezonabile. ”Sunt ok, cumpăr pentru mama și bunica”

VIDEO Goana după cadoul de 8 martie la Sibiu - Florile, cele mai “vânate” de sibieni VIDEO Goana după cadoul de 8 martie la Sibiu - Florile, cele mai “vânate” de sibieni VIDEO Goana după cadoul de 8 martie la Sibiu - Florile, cele mai “vânate” de sibieni VIDEO Goana după cadoul de 8 martie la Sibiu - Florile, cele mai “vânate” de sibieni VIDEO Goana după cadoul de 8 martie la Sibiu - Florile, cele mai “vânate” de sibieni VIDEO Goana după cadoul de 8 martie la Sibiu - Florile, cele mai “vânate” de sibieni VIDEO Goana după cadoul de 8 martie la Sibiu - Florile, cele mai “vânate” de sibieni

 

Ultima oră

Comentariul meu