scandal monstru pe strada săcel din sibiu - un bărbat a fost înjunghiat
foto: arhivă

Un scandal de zile mari a avut loc, marți, pe strada Săcel din municipiul Sibiu. Mai multe echipaje de poliție au fost solicitate să intervină pentru a aplana conflictul. A fost nevoie chiar și de jandarmi.

„La data de 8 martie a.c., in jurul orei 16:10, prin SNUAU 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat despre producerea unei agresiuni pe strada Săcel în municipiul Sibiu. La fața locului au fost trimise cu operativitate mai multe echipaje de poliție, sprijiniți de un echipaj de jandarmi, reușindu-se reținerea autorului care încerca să părăsească locul evenimentului”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiștii de la judiciar, s-a stabilit că cei doi bărbați între care s-a iscat scandalul sunt vecini și locuiesc în același imobil. Bărbatul în vârstă de 35 dat ani l-a atacat pe cel de 48 de ani cu un cuțit, acesta din urmă având tăieturi la nivelul feței. Conflictul ar fi izbucnit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

“Ca urmare a mai multor apeluri venite din partea cetățenilor pe numărul de urgență 112, un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu, strada Săcel pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat ca urmare a unei agresiuni. La fața locului s-a acordat asistență medicală bărbatului de aproximativ 48 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient și cu plagă la nivelul feței, toracelui și coapsei”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Politiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs conflictul, stabilirii încadrării juridice a faptei și luarea măsurilor legale care se impun.

Ultima oră

Comentariul meu