mobilier de calitate la sibiu prin mobila abc 

Atunci când cumpărăm o locuință și vrem să o mobilăm complet sau atunci când vrem să-i oferim un suflu nou căminului nostru, ne orientăm către produse de calitate, dar și la prețuri accesibile. La magazinele fizice și online Mobila ABC aveți de ales dintr-o gamă variată de produse, moderne, cu un design spectaculos și unic, pe placul oricui.

Magazinul Mobila ABC din Sibiu s-a deschis în anul 2010 și a devenit în scurt timp principala locație spre care sibienii s-au orientat atunci când și-au dorit să își mobileze locuințele. Fiind o firmă producătoare, importatoare și distribuitoare, Mobila ABC are o paletă largă de produse.

„Oferim mobilier de calitate, la prețuri avantajoase, cu un design deosebit, de la stilul clasic până la cel modern, având o gamă variată de culori”, spun reprezentanții Mobila ABC Sibiu.

Canapele produse în Sibiu

La magazinele Mobila ABC găsiți saltele, colțare și canapele „locale”, adică produse în fabrica din Sibiu, din Viile Sibiului. Sunt marcă proprie și au o calitate deosebită. Tehnologia și materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, producătorul asigurându-se, în primul rând, că produsul final este unul de top la un preț foarte bun.

mobilier de calitate la sibiu prin mobila abc 
mobilier de calitate la sibiu prin mobila abc 

Mobilier pentru living, dormitor, bucătărie și hol

Pe lângă mobila produsă în Sibiu, cei de la Mobila ABC prezintă în magazinele lor și marfă importată. Găsiți aici mobilier pentru living, dormitor, bucătărie și hol, acestea fiind realizate în diferite stiluri, de la clasic la modern. De asemenea, pentru clienții care își doresc piese de mobilier unice, acestea se pot realiza și la comandă. Varietatea de culori și modele disponibile vă ajută să vă creionați mobilierul mult visat!

Una dintre cele mai apreciate și căutate game de la Mobila ABC este cea de paturi tapițate turcești. Aceste modele au un design deosebit, lucru de care vă puteți convinge singuri privind imaginile de mai jos.

mobilier de calitate la sibiu prin mobila abc 
mobilier de calitate la sibiu prin mobila abc 
mobilier de calitate la sibiu prin mobila abc 

Paturile de la Mobila ABC sunt atât de deosebite datorită aspectului și designului unic pe care le au, dar și datorită spațiului de depozitare foarte generos. Pentru realizarea acestora este folosită tehnologia de lipire hot-melt, din 100% ingrediente naturale și fără substanțe cancerigene. Materialul de acoperire antialergic și antibacterian este pufos, plăcut la atingere și foarte confortabil.

Paturile pot fi testate în showroom-ul cel mai mare al firmei Mobila ABC, cel de pe strada Abatorului, nr. 19 din Sibiu, unde clienții pot profita și de reducerile actuale.

mobilier de calitate la sibiu prin mobila abc 
mobilier de calitate la sibiu prin mobila abc 

Mobila ABC are opt magazine în România, dintre care două în municipiul Sibiu (pe strada Abatorului nr. 19 și pe strada Piața 1 Decembrie 1918), două la Mediaș (franciză), două în Râmnicu Vâlcea, unul în Făgăraș (franciză) și altul în Cluj-Napoca.

Pentru a fi la curent cu promoțiile și noutățile de la Mobila ABC, accesați site-ul web sau pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu