VIDEO Sibianca Patricia Thomits a uimit juriul la Românii au Talent -„Fără muzică aș putea trăi, dar viața nu ar avea vreun sens”

Sibianca Patricia Thomits a reușit să cucerească publicul și juriul Românii au Talent cu piesa „Stand by me”, mergând în etapa următoare cu patru de „DA. Patricia are 20 ani și este studentă la Facultatea de Științe Economice. Tatăl concurentei de la Românii au Talent, sezonul 12, este cântăreț de muzică folk, atfel, putem spune că Patricia i-a moștenit talentul muzical. Patricia și-a petrecut mare parte din copilărie în backstage la concertele tatălui său, iar acum cântă împreună.

VIDEO Sibianca Patricia Thomits a uimit juriul la Românii au Talent -„Fără muzică aș putea trăi, dar viața nu ar avea vreun sens”

Patricia cântă și ea folk, însă de ceva vreme a ales să treacă pe muzica comercială și nu are studii muzicale. Fata a învățat până la vârsta de 14 ani peste 200 de cântece, iar tatăl ei era de părere că nu mai are ce să învețe de la o școală de muzică. Patricia spune că a învățat de la cel mai bun. A cântat pe scena cu nume mari ale genului folk: Mircea Vintilă, Emeric Imre sau Adrian Bezna. Patricia speră să își facă o carieră din muzică.

Andi Moisescu și Dragoș Bucur au fost fascinați de interpretarea concurentei de la Românii au Talent 2022.

Tânăra a menționat faptul că a luat decizia de a participa la competiție la îndemnul prietenilor și familiei.

A fost o experiență frumoasă, atmosfera a fost plină de emoție, dar a fost puțin obositoare pentru că am stat destul de mult în platoul de filmare, până seara, sunt mulți concurenți, iar apoi urmează un drum lung de la București la Sibiu” a menționat Patricia.

Patricia a participat la mai multe concursuri de muzică folk: Poarta Sărutului -Târgul Jiu, Festivalul Ivanis, Festivalul Castanilor- Mediaș, Festivalul Dor de Folk- Brașov, dobândind, de asemenea, mai multe premii.

Patricia Thomits s-a prezentat la Românii au Talent cu chitara și cu vocea și i-a impresionat pe cei patru jurați: Dragoș Bucur, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Andra.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2Fyju8f4dRdrg%3Ffbclid%3DIwAR0hkXN4853w24maj_JZDHX6v6HeSmT4iM6wuSSeaByhbfyC-eCLPgRufzw&h=AT1xMb_3yjOKViVm58ahmUtntDh0aWkoQrXs8TE9CI20DqrYYkTrwDN7jWdxv5wiqBQiLq_HIVJQb2s6znnKIxhTsgwaPGTk4mzGoIZFnSULgY2tlYbn-rwQYFDUZEqHELpWax47DlewGOLzPU3AcQ

Andra nu a fost mulțumită pe deplin de prima piesă cântată de Patricia Thomits la Românii au Talent, așa că a mai pus-o pe aceasta să interpreteze un refren din altă melodie.

Mie îmi pare foarte rău să îți zic, mi-a plăcut cum ai cântat, dar nu mi-au plăcut frânele alea pe care nu le-am înțeles pentru că nu au fost unde trebuie. Mă înțelegi pentru că faci muzică și tatăl tău la fel…Pe mine m-a atins sensibilitatea cu care ai cântat a doua piesă, așa că de la mine ai un DA”, a spus Andra.

Ultima oră

Comentariul meu