fc hermannstadt, în pericol să nu poată promova în liga 1 - hulubei: ”se zbat degeaba”
FOTO Facebook // FC Hermannstadt

FC Hermannstadt, una dintre canditatele la promovarea pe prima scenă fotbalistică, riscă să nu primească licența pentru Liga 1, dacă Planul de reorgnizare nu va fi aprobat până la 30 aprilie.

Hermannstadt s-a calificat în play-off-ul din Liga 2, dar sibienii, intrați în insolvență din 30 septembrie 2021, nu au încă aprobat planul de reorganizare.

Hermannstadt riscă să nu obțină licența pentru Liga 1

„Nu cred că iese din insolvenţă. Din păcate la ei e o altă problemă, pentru că a fost contestată intrarea în insolvenţă şi nu se ştie ce se întâmplă în momentul ăsta. Ca să poţi promova trebuie să iei licenţa pentru a participa în Liga 1”, a declarat președintele Sindicatului fotbaliștilor români, pentru Sport Total FM, relatează gsp.ro

Hulubei a mai spus: „Documentele pentru licenţă sunt depuse până pe 30 aprilie. Până acum Hermannstadt nu are un plan de reorganizare aprobat, iar dacă până la 30 aprilie planul de reorganizare nu va fi aprobat, Hermannstadt nu va primi licenţă pentru participarea în Liga 1 şi atunci se zbat degeaba, intră în play-off degeaba, nu au nicio şansă de promovare”.

Contactat de GSP.ro, președintele Hermannstadt, Dani Coman, a declarat: „Planul de reorganizare va fi aprobat sută la sută luna aceasta”.

Cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat din Liga 2, în play-off s-au calificat Petrolul Ploiești (43 de puncte), Hermannstadt (38), U Cluj (36) și CSA Steaua (34). Pentru ultimele două locuri se luptă Concordia Chiajna (33), Gloria Buzău (32) și Csikzsereda (32)

Ultima oră

Comentariul meu