aeroport secret în estul europei - este folosit pentru a trimite arme ucrainei
Sursa Foto - Pixabay

Se pare că un aeroport secret se află în estul Europei și este folosit de comunitatea internațională pentru a trimite arme Ucrainei.

Generalul Mark Milley care este președintele șefilor de stat major din SUA, a fost săptămâna trecută la un aeroport neprecizat situat în apropierea graniței ucrainene. Aeroportul a devenit un loc folosit intens pentru trimiterea de arme în ucraina, a spus un oficial american.

În timpul vizitei, Milley s-a întâlnit cu militarii și ceilalți angajați și a examinat procedurile privind expedierea armelor. În ultimele zile, locul a devenit ca un stup de albine în ceea ce privește activitățile, plecând de la câteva zboruri în fiecare zi până la 17 zboruri zilnice, aceasta fiind și capacitatea maximă a obiectivului.

Locul în care se află aeroportul rămâne un secret pentru a proteja transporturile de arme către Ucraina.

Forțele militare din Rusia nu au urmărit aceste transporturi până în prezent, dar există îngrijorări potrivit cărora situația s-ar putea schimba în condițiile în care ofensiva rușilor continuă.

SUA și alte țări NATO au trimis deja în Ucraina 17.000 de mine antitanc și 2.000 de rachete antiaeriene stinger, a declarat, pentru CNN, un oficial american.

(sursa: Mediafax)

Ultima oră

Comentariul meu