hoțul care a spart pizzeria la delu pizzeru’ a fost prins – și-a băgat în buzunare 15.000 lei în acea noapte

Un hoț din Laslea a fost reținut de polițiștii sibieni după ce, în 1 și 2 martie, a comis trei furturi pe raza localității Șelimbăr. Acesta a spart chiar și o pizzerie din localitate și a furat banii din casă. De asemenea, a dat atacul și la automate de spălare și de băuturi calde. Prejudiciul creat se ridică la 15.000 de lei.

„La data de 3 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în localitatea Laslea, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată (3 acte materiale)”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul este bănuit că, în 1 și 2 martie, ar fi sustras bani din automate de spălare, automate de băuturi calde și dintr-o pizzerie mobilă de pe raza localității Șelimbăr, creând un prejudiciu de 15.000 de lei.

VEZI ȘI: VIDEO: Un hoț a dat atacul la Pizzeria „La Delu Pizzeru’” din Șelimbăr 

La data de 3 martie, față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu