ce facem în weekend la sibiu - petreceri de 8 martie, concert 5gang și filme la cinema

O mulțime de evenimente au loc în acest weekend în Sibiu și în împrejurimi, iar sibienii sunt invitați să participe la oricare dintre ele. Sâmbătă și duminică putem vedea cele mai noi filme la CineGOLD, ne putem plimba prin Muzeul în aer liber, putem lua parte la un spectacol culinar la Palatul Brukenthal din Avrig, dar ne putem distra și la petrecerile organizate cu ocazie Zilei Femeii. De asemenea, se organizează și un concert în oraș, tot în acest weekend. Trupa 5GANG se află în turneu național, iar următoarea oprire este Sibiu!

În ultimii ani, niciunul dintre noi nu s-a mai putut distra la petreceri, iar asta fiindcă, din cauza situației epidemiologice, a fost necesar ca ele să fie anulate. Acum însă, pare că Sibiul se trezește la viață. În weekend au loc petreceri dedicate femeilor cu ocazia zilei de 8 martie, dar și un concert de zile mari pentru tinerii din oraș. De asemenea, se organizează mese festive la mai multe restaurante din Sibiu, la în Avrig, la Palatul Brukenthal, se organizează un spectacol culinar. 

Așadar, pentru ca weekendul să înceapă așa cum se cuvine, sunteți invitați să vedeți un film, pe un ecran imens, în sălile de cinema de la CineGOLD din mall-ul Promenada Sibiu. „Batman” și „Crai nou” se văd în premieră sâmbătă. Aici puteți vizualiza programul din următoarele zile. 

ce facem în weekend la sibiu - petreceri de 8 martie, concert 5gang și filme la cinema

Până sâmbătă are loc un eveniment culinar găzduit de Palatul Brukenthal Avrig în cadrul căruia gurmanzii și pasionații de bucătărie învață să gătească în cel mai sofisticat mod, de la unul dintre cei mai cunoscuți maeștrii bucătari din România, Chef Radu Zărnescu.

MAI MULTE DETALII DESPRE EVENIMENT, AICI 

Fanii 5GANG au motiv de bucurie, iar asta fiindcă trupa va concerta sâmbătă în orașul de pe Cibin. Dacă pandemia te-a ținut departe de trupa favorită în ultimii ani, acum poți sta fără grijă. 5GANG revine cu o serie de concerte. În prezent, trupa face un turneu național, iar următoarea oprire este Sibiu. Cumpără bilete de pe iabilet.ro și mergi la concert, în 5 Martie, la Sala Transilvania. 

ce facem în weekend la sibiu - petreceri de 8 martie, concert 5gang și filme la cinema

De ziua lor, femeile din Sibiu au parte și ele de evenimente de neratat. Au loc mese festive, dar și petreceri în multe restaurante din oraș. De exemplu, la „Gatsby”, sunt invitate sibiencele, care pot degusta preparate a la carte, dar și cocktailuri amețitor de gustoase. Evenimentul începe în 5 martie, de la ora 17:00.

Cei mici au și ei parte de distracție. La Teatrul „Gong” din Sibiu pot vedea spectacolul „Albă ca Zăpada și cei Șapte Pitici”. Albă ca Zăpada și cei șapte pitici se reîntorc pe scena Teatrului GONG Sibiu după o perioadă de 20 de ani. Spectacolul este o adaptare după regia originală a maestrei Kovács Ildikó, iar cei trei actori Mihaela Grigoraș, Monica Baldea și Dan Hândoreanu s-au reunit pentru a le aduce copiilor farmecul poveștii prințesei cu păr negru, buze roșii și fața albă ca zăpada. Dintre toate prințesele Fraților Grimm, Albă ca Zăpada este întruchiparea inocenței, are o inimă blândă, este capabilă să ierte toate nedreptățile ce îi sunt făcute de Regina cea Rea, iar cu ajutorul iubirii din partea frumosului Prinț reușește să rupă blestemul și să își salveze viața și regatul. Morala spectacolului este aceea că binele v-a învinge mereu răul, iar cu ajutorul prietenilor și al iubirii vom reuși mereu să trecem peste toate obstacolele pe care le întâmpinăm în viață.

ce facem în weekend la sibiu - petreceri de 8 martie, concert 5gang și filme la cinema

La Teatrul Național „Radu Stanca” are loc spectacolul „O zi de vară”. Sibienii sunt invitați să se relaxeze duminică, începând cu ora 19:00.

Ultima oră

Comentariul meu