video: autobuz tursib, implicat într-un accident pe maramureșului - „este destul de avariat”

Un autobuz din flota Tursib a fost implicat, marți dimineața, într-un accident rutier pe strada Maramureșului din municipiul Sibiu. În momentul producerii evenimentului, nu era niciun călător înăutru. Pagubele produse sunt însă semnificative, reprezentanții societății de transport în comun declarând că șansele ca autobuzul să fie scos pe traseu curând sunt minime.

Un accident rutier a avut loc marți dimineața, în jurul orei 06:00, pe strada Maramureșului din Sibiu. Șoferul unui autoturism marca BMW a lovit frontal un autobuz din flota Tursib. Din fericire, nu se aflau călători în momentul impactului, astfel că nu au existat victime. Nu a existat un apel prin 112, semn că evenimentul rutier a fost încadrat drept o tamponare fără victime.

„Am înțeles de la colegii mei că un autoturism a intrat într-un autobuz pe Maramureșului. Nu știm care ar fi cauzele producerii accidentului. În autobuz nu se aflau călători, șoferul atunci se încadra pe traseu. Nu au existat victime, șoferul nostru este în regulă”, a declarat Raluca Racz, purtătorul de cuvânt al Tursib.

„În urma accidentului, un bărbat, de circa 35 de ani cu dureri lombare a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD și a refuzat transportul la spital”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În ceea ce privește pagubele materiale, acestea au fost semnificative. În urma impactului, partea din față a autobuzului a fost grav avariată. „Autobuzul este destul de avariat, acum fac colegii evaluările în atelier. Este puțin probabil să fie scos curând pe traseu”, a mai spus Racz.

Sursa video: Facebook/ Trafic Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu