peste 20 de spectacole sunt programate în luna martie la teatrul pentru copii și tineret „gong” din sibiu

Sibiu, 1 martie 2022. Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu deschide sezonul de primăvară cu 21 de evenimente dedicate publicului larg. 

„Avem nevoie de povești care să ne unească mai mult ca oricând! După un maraton teatral cu 43 de evenimente prezentate doar în luna februarie, ne propunem să reluăm acum o serie de titluri prin care să promovăm prietenia și iubirea, cu gândul la pace în lume. Sperăm, totodată, să putem folosi cât mai curând întreaga capacitate a sălilor de spectacole, pentru a răspunde cererilor tot mai multe din partea publicului nerăbdător. Avem evenimente pentru care biletele se epuizează în doar câteva ore, cu o lună în avans, ceea ce ne dă putere să putem zâmbi în continuare pe scenă, în ciuda contextului îngrijorător. Gândurile noastre se îndreaptă acum, în mod deosebit, spre copiii și familiile din Ucraina! Mai mult decât atât, dacă ne-am obișnuit publicul ca de Ziua Mondială a Teatrului (27 martie) să avem în fiecare an o premieră la Gong, anul acesta am hotărât să reprogramăm o nouă producție pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu. 

Agenda lunii februarie deschide o fereastră spre un imaginar fabulos, cu o serie de spectacole muzicale pentru copii, de la povești clasice la scrieri contemporane, dar și ateliere de creație dintre cele mai diverse. Printre titlurile lunii se numără poveștile cu „Albă ca Zăpada” și „Broscuța fermecată” ale Fraților Grimm sau „Cel mai mare Gulliver” de Gellu Naum. Pentru programul complet de evenimente dedicate publicului larg, vă rugăm să vizitați teatrulgong.ro

Prețul unui bilet la oricare din reprezentații este de 12 lei și, respectiv, 14 lei pentru atelierele de creație. Participarea la eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății. Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la această regulă.

CUM SE FACE DOVADA VACCINĂRII SAU A TRECERII PRIN BOALĂ

Dovada vaccinării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi scanat de operatorul economic/organizator prin aplicația mobilă de verificare, iar în cazul cetățenilor străini și apatrizi definiți potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare, prin intermediul documentului de vaccinare emis de unitatea sanitară din afara României unde a fost administrat vaccinul sau, după caz, a documentului care atestă trecerea prin boală prezentat în limba țării respective și în limba engleză.

Copiii cu vârsta sub 12 ani sunt exceptați de la această regulă. Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata evenimentelor rămâne obligatorie, cu excepția copiilor cu vârsta sub 5 ani.

CONDIȚII SPECIALE ÎN CONTEXTUL EPIDEMIOLOGIC 

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online, pe teatrulgong.ro, în limita a maxim 30% din numărul de locuri disponibile, ca măsură de siguranță sanitară.

Accesul în teatru este permis numai în condițiile unui triaj observațional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui vizitator/spectator. La intrarea în teatru, este obligatorie folosirea dezinfectanților pentru mâini. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata vizitei. Toate spațiile teatrului sunt dezinfectate în mod sistematic. 

Mai mult decât atât, spațiile publice din interiorul teatrului sunt aerisite și dezinfectate complet, înainte de fiecare eveniment. Nebulizarea încăperilor se face cu un produs biocid de grupa I, utilizare profesională, non toxic, bactericid, fungicid, virucid și sporicid, avizat de Ministerul Sănătății. 

Ultima oră

Comentariul meu