din prima, alege prima – școala de șoferi din sibiu cu cea mai mare promovabilitate

De ce să faci experiențe pe timpul și banii tăi? Vrei să devii șofer și mai ales să înveți ce și cum trebuie să faci pentru asta? Atunci învață din experiențele celor 15.000 de ”înaintași” care au făcut școala de șoferi la Prima și fii și tu parte din procentul de aproape 50% care ia examenul tot din…prima. Iar dacă ești o domnișoară sau o doamnă care vrea să devină șoferiță, te așteaptă o surpriză la sediul din Calea Dumbrăvii numărul 95.

Reducere pentru doamne și domnișoare

Luna martie e perfectă pentru a începe școala de șoferi. Vremea se îmbunătățește, ziua este mai lungă, deci mai mult timp pentru a programa orele de șofat, și în plus, școala de șoferi Prima are și o surpriză. Pentru sibience, evident, că doar este Luna Femeii. Cele care se vor înscrie pentru cursuri în luna martie, vor beneficia de o reducere de 100 de lei. ”Vrem astfel să fim aproape de sibiencele care ne vor deveni eleve și este modalitatea noastră de a le ura o primăvară frumoasă”, spune Dragoș Năstase, administrator SC Prima Trans SRL.din prima, alege prima – școala de șoferi din sibiu cu cea mai mare promovabilitate

Dar, indiferent dacă sunteți doamnă, domnișoară, tânăr sau domn și alegeți școala de șoferi Prima, nu veți face o greșeală. Este cea mai mare școală de acest fel din Sibiu, dar, cel mai important, școala cu cea mai mare promovabilitate la examenele auto. ”Avem 19 ani de experiență și peste 15.000 de cursanți. Dintre aceștia 48% au promovat examenul de la prima încercare. Avem astfel cea mai mare promovabilitate”, spune Dragoș Năstase.

Reprezentantul „Prima” îi îndrumă pe viitorii șoferi să verifice întotdeauna site-ul DRPCIV, la secțiunea statistici, înaintea de a se înscrie la o școală de șoferi, pentru a vedea care dintre acestea are o rată de promovare bună.

Instructorii și legislația- principalele atuu-uri

Școala Prima face școlarizare pentru toate categoriile și gradele, inclusiv pentru motociclete. Instructorii auto practică această meserie ca pe una de bază, iar acest fapt înseamnă că au experiență, sunt dedicați și știu foarte bine cum să transmită tainele șofatului mai departe.

”Alți instructori fac acest job ca pe ceva suplimentar, și atunci nici calitatea serviciilor nu este superioară. La Prima majoritatea instructorilor lucrează aici încă de la deschidere, iar acesta este exclusiv serviciul lor. Asta înseamnă că s-au specializat în timp, au acumulat experiență. Nu tratează orele cu elevii ca pe un job part-time, ci ca pe unul în care responsabilitatea este maximă”, spune Dragoș Năstase, administrator SC Prima Trans SRL.

Cursurile de legislație și felul în care sunt predate contribuie și ele la succesul cursanților la examen. Legislația este predată de un profesor al școlii. Orarul a fost ales astfel încât, indiferent de programul elevilor, aceștia să poată ajunge la cursuri: între orele 9- 11, 15- 17 și 17- 19.

Pentru a beneficia de ofertele speciale, și de cursurile cu instructori experimentați, trebuie să vă prezentați direct la sediul Școlii de Șoferi PRIMA din Sibiu, Calea Dumbrăvii nr. 95 sau puteți obține informații on-line pe site-ul companiei.

 

Ultima oră

Comentariul meu