zboruri directe de la sibiu către insula skiathos din grecia în sezonul de vară 2022

În sezonul de vară 2022, Aeroportul Internațional Sibiu anunță operarea de zboruri directe spre o nouă destinație de vacanță, Skiathos – Grecia. Zborurile directe de la Sibiu spre Skiathos vor fi operate în perioada 11 iunie – 24 septembrie 2022 în fiecare zi de sâmbătă.

Pe lângă destinațiile de vacanțe deja anunțate Antalya și Hurghada (zboruri operate de Air Bucharest), rețeaua de rute disponibile de la Aeroportul Internațional Sibiu în sezonul de vară 2022 conectează direct orașul Sibiu de 18 destinații: München (zboruri operate de Lufthansa), Viena (zboruri operate de Austrian Airlines), Stuttgart (zboruri operate de Blue Air), Dortmund, Frankfurt Hahn, Karlsruhe Baden-Baden, Londra Luton, Madrid, Memmingen, Nürnberg (zboruri operate de Wizz Air), Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Corfu, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa, Veneția Treviso (zboruri operate de Ryanair).
Skiathos, o insulă mică, cu o suprafață de 48 km² și aproximativ 7000 de locuitori, este un adevărat paradis natural. Insula este renumită pentru cele peste 69 de plaje cu nisip fin și intrare lină în mare, peisajele spectaculoase, pădurile luxuriante de pini și preparatele tradiționale pline de savoare. În 2019, plajele din Skiathos au fost votate de peste 600 000 de cititori Conde Nast Traveler Magazine drept cele mai bune din lume.

Ultima oră

Comentariul meu