peste 400 de mercenari ruşi trimişi să îl omoare pe preşedintele ucrainei

Peste 400 de mercenari ruși acționează în Kiev cu ordine de la Kremlin pentru a-l asasina pe președintele Volodimir Zelensky și guvernul său și pentru a pregăti terenul astfel încât Moscova să preia controlul, a aflat The Times.

Potrivit The Times, peste 400 de mercenari ruși acționează în Kiev cu ordine de la Kremlin pentru a-l asasina pe președintele Zelensky și guvernul său și pentru a pregăti terenul astfel încât Moscova să preia controlul.

Grupul Wagner, o miliție privată condusă de unul dintre cei mai apropiați aliați ai președintelui Putin și care funcționează ca o filială a statului, ar fi adus mercenari din Africa în urmă cu cinci săptămâni, misiunea fiind aceea de a decapita guvernul lui Zelensky în schimbul unei sume de bani considerabile.

Informații despre misiunea lor au ajuns la guvernul ucrainean sâmbătă dimineața și câteva ore mai târziu, Kievul a decretat o stare de asediu „dură” de 36 de ore pentru a căuta sabotorii ruși în oraș.

De asemenea, a fost emisă avertizarea către civilii că vor fi considerați „agenți ai Kremlinului” și că riscă să fie uciși în cazul în care ies în afara orașului.

Ultima oră

Comentariul meu