care sunt tendințele modei de primăvară? îl caută pe el și pe ea
fashionable couple in love sitting on the road on urban background. Trendy leather jacket. Warm sunset color.

Te întrebi ce este la modă acum? Ești interesată de cele mai recente tendințe în modă? Verifică ce modă pentru primăvară și vară se va aplica în 2022. În articolul de mai jos, ai pregătită o privire de ansamblu asupra celor mai tari tendințe ale sezonului.

Stilul academic – una dintre tendințele primăverii

După proiecția serialelor populare americane, ai visat întotdeauna la o uniformă școlară elegantă? În primăvara lui 2022, va exista posibilitatea de a purta haine în acest stil în fiecare zi. Stilul academic intră în modă. Manifestările lui le-ai putut vedea pe podiumurile unor designeri precum Miu Miu, Boss și Raf Simons. Prin urmare, dacă deja plănuiești să îți completezi garderoba pentru lunile calde, atunci următoarele elemente nu trebuie să lipsească din garderoba ta:

  • Hanorace cu glugă, de preferat cel oversize și hanoracele cu imprimeu stilat, de exemplu, cu numele unei echipe sportive, vor fi la modă.
  • Șosete înalte până la genunchi în alb sau negru. Se poartă cu adidași, mocasini, pantofi sport și chiar tocuri înalte.
  • fuste damă evazate, de exemplu, cele plisate. În plus, acordă atenție rochiilor sport și tricourilor mari cu dungi orizontale, cu guler contrastant – vor fi complementul perfect alături de o fustă scurtă.

Tendințele modei pentru primăvara 2022

Se știe de mult timp că modei îi place să revină. Și de aceea designerii se inspiră în fiecare an din deceniile anterioare de modă. Recent, au fost, de exemplu, anii 1980 și anii 90. Acum este vremea anilor 60. Jachete cutie, tweed, costume, culori puternice, genți minuscule, tocuri joase, benzi de păr și bijuterii geometrice colorate. Și în cazul tendințelor din moda masculine vor apărea anumite schimbări, iar bărbații vor găsi numeroase modele de pantaloni în magazinul online https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/jeans, de unde pot alege ceea ce li se potrivește. Pentru femei însă, merită alese:

  • Fuste și rochii maxi: atât cele aerisite din țesături ușoare, cât și modele din țesături mai groase. Această tendință demonstrează un lucru – primăvara și vara 2022 vor fi pline de contrast.
  • Talie căzută: pantalonii, fustele și pantalonii scurți cu talie înaltă au o mulțime de fani. Și nu e de mirare – subliniază minunat figura, îți permit să menții proporțiile adecvate și, de asemenea, permit fiecărei femei să aibă o figură similară cu clepsidra populară și de dorit. În primăvara și vara 2022, totuși, este timpul să uiți de aceasta, căci apar modele cu talia joasă, un trend fierbinte chiar din anii 90.
  • Decupaje: bluze decupate, rochii, fuste și chiar costume de bai pe answear.ro au apărut deja în vara anului 2021, iar în primăvara și vara anului 2022 nu vor deveni mai puțin populare. În acest sezon, însă, decupajele vor fi foarte geometrice.

care sunt tendințele modei de primăvară? îl caută pe el și pe ea

Amintește-ți, totuși, că nu trebuie întotdeauna să urmărești orbește tendințele – merită să le alegi pe cele care se potrivesc și gustului tău. Merită adăugat, totuși, că talia joasă poate pune în evidență părțile proeminente și kilogramele în plus în zona abdominală. Așa că ține cont de acest lucru atunci când te decizi asupra unor astfel de pantaloni, fuste sau pantaloni scurți.

Ce accesorii vor fi la modă în sezonul de primăvară 2022?

Pantofii și accesoriile selectate corespunzător pot sublinia perfect stilul. Prin urmare, dacă vrei să fii la curent cu tendințele modei, asigură-te că verifici ce accesorii alegi în primăvara și vara 2022.

Bereta va avea un loc special aici – acest accesoriu într-un stil cu adevărat francez va fi purtat cu totul în primăvara lui 2022. În plus, merită să ai în garderobă o curea lată, pe care o vei purta în talie, de exemplu cu o jachetă, cămașă, rochie sau chiar un tricou obișnuit. Să nu uiți de bijuterii – lanțurile uriașe și accesoriile subtile cu perle vor fi la modă.

Ultima oră

Comentariul meu