avalanșă de șoferi băuți și fără permis în județul sibiu în weekend-ul trecut
Foto Arhivă

Finalul de săptămână este mereu unul aglomerat pentru polițiștii de la rutieră. Nici cel care a trecut nu a făcut excepție, pentru că polițiștii au avut de întocmit multe acte pentru șoferii prinși băuți la volan sau fără permis.

La data de 26 februarie, în jurul orei 21,30, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe strada Ocnei de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în localitatea Cristian.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 27 februarie, în jurul orei 01,00, pe DC 61, în afara localității Tălmăcel, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 40 de ani.
Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, au fost întocmite actele pentru efectuarea cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 27 februarie, în jurul orei 06,00, pe DJ 106, în afara localității Nocrich, polițiștii sibieni au depistat un alt conducător auto a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare pozitivă, adică 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Nocrich, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu