video măcel la mediaș - fc hermannstadt a zdrobit cu 6-0 pe dunărea călărași

FC Hermannstadt a învins la scor de tenis pe cei de la Dunărea Călărași în partida disputată duminică seară la Mediaș. Sibienii joacă etapa viitoare pe 8 martie, de la ora 19:00, tot la Mediaș, cu ”U” Cluj.

FC Hermannstadt n-a avut nicio emoție în meciul cu Dunărea Călărași, impunându-se pe teren propriu, la Mediaș, duminică seară, cu scorul de 6-0, anunță liga2.ro. A fost 2-0 la pauză și alte patru reușite în partea secundă a întâlnirii care a contat pentru etapa a 17-a a Ligii 2, prima programată în 2022 și antepenultima a sezonului regular.
Scorul l-a deschis Ionuț Biceanu în minutul 13 și a fost majorat de Daniel Paraschiv în minutul 25, doi dintre cei trei jucători nou-aduși în această iarnă și care au fost trimiși de Marius Măldărășanu din primul minut.
VEZI AICI GOLURILE MECIULUI
În partea secundă au mai înscris Petrișor Petrescu (55′), Valentin Buhăcianu (68′, 70′) și Baba Alhassan (78′). Cu dubla reușită astăzi, Buhăcianu s-a apropiat la doar un gol de liderul clasamentului golgheterilor acestui sezon de Liga 2, Adi Chică-Roșă, de la FC Buzău. În această repriză a debutat pentru sibieni și Gabriel Șerban, adus de la Astra.

Ultima oră

Comentariul meu