update video - sibienii s-au mobilizat pentru ucraina - primele două microbuze cu ajutoare au pornit spre sinistrați

Mobilizare impresionantă sâmbătă dimineață la centru de colectare de ajutoare pentru refugiații din Ucraina, deschis pe strada Tractorului la Sibiu. Zeci de oameni au venit să doneze alimente și haine.

Sibienii nu stau deoparte și se implică pentru ajutorarea peroanelor refugiate din Ucraina. Astfel sâmbătă în jurul orei 12.00 la centrul de pe strada Tractorului numărul 10, zeci de oameni au venit să doneze bunuri și alimente.

UPDATE
Primele două microbuze cu ajutoare au plecat de la Sibiu către granița cu Ucraina, sâmbătă în jurul orei 16.00.

YouTube video

ȘTIREA INIȚIALĂ
Produsele pe care sibienii le vor aduce aici sunt destinate ucrainienilor care vor veni la Sibiu, dar dacă sunt multe și în funcție de necesități, pot fi trimise și la graniță.update video - sibienii s-au mobilizat pentru ucraina - primele două microbuze cu ajutoare au pornit spre sinistrați

”La fel, se poate aduce orice are nevoie un om pentru trai: mâncare dar care să nu se strice repede, conserve, apă, haine pentru copii, femei, sortate, obiecte de igienă, eventual pături. Sunt pentru cei care vor ajunge la Sibiu, dar și pentru județele limitrofe”, spune organizatorul.

YouTube video

Acesta a mai spus că este mare nevoie de produse precum saltele, pături, perne și chiar și pampersi pentru copii.update video - sibienii s-au mobilizat pentru ucraina - primele două microbuze cu ajutoare au pornit spre sinistrați

Pentru acest punct de colectare informații se pot obține la 0756.935487

Ultima oră

Comentariul meu