un sibian vinde un apartament prevăzut cu buncăr antiatomic - prețul e 175.000 euro

O persoană din Sibiu vinde un apartament în cartierul Ștrand II din municipiu la prețul de 175.000 de euro. Vânzătorul spune că, în acești bani, locuința vine la pachet cu un buncăr antiatomic.

Un apartament cu trei camere și cu o suprafață utilă de 91 metri pătrați se vinde în cartierul Ștrand II din municipiul Sibiu la prețul de 175.000 de euro. În acești bani, vânzătorul spune că cel care îl va cumpăra va primi și un „buncăr antiatomic”, potrivit unui anunț publicat de o agenție imobiliară.

un sibian vinde un apartament prevăzut cu buncăr antiatomic - prețul e 175.000 euro

Captură storia.ro

Blocul în care se află apartamentul a fost construit în anul 2008. Suprafața utilă a locuinței situată la etajul 3 din 4 este de 91 metri pătrați, având un număr de trei camere și două băi. În titlul anunțului, agenția din Sibiu spune că apartamentul este dotat cu un „buncăr antiatomic”.

Deși acesta nu a atașat nicio poză cu adăpostul civil, el a specificat, în descrierea anunțului, că există o boxă la demisol pentru depozitare. „Apartamentul este alcătuit din 2 dormitoare matrimoniale generoase, 1 living spațios cu ieșire pe balcon, zonă de luat masa, 1 bucătărie mobilată, utilată și separată, 2 băi din care una dispune de geam pentru aerisire, 1 balcon, boxă la demisol pentru depozitare și loc de parcare privat în interiorul complexului”, se arată în anunț.

Ora de Sibiu a luat legătura cu agentul imobiliar pentru a cere detalii despre acest apartament. La scurt timp de la apelul telefonic, anunțul a fost modificat. „Buncărul antiatomic” a fost înlocuit cu o „boxă” pentru depozitare, iar asta fiindcă proprietarul nu își dorește ca aceste date să fie făcute publice.

VEZI AICI CUM ARATĂ BUNCĂRELE DIN SIBIU 

În municipiul Sibiu există în jur de 50 de buncăre în care cetățenii se pot adăposti în caz de pericol. Lista cu acestea a fost făcută publică de către IGSU.

Ultima oră

Comentariul meu