sibienii se relaxează în weekend la film, teatru și în muzeu - are loc și o petrecere în păltiniș

Mai multe evenimente au loc în acest weekend în municipiul și în județul Sibiu, la care locuitorii orașului pot lua parte pentru a se relaxa. La cinema rulează o serie de filme noi, avem un spectacol de teatru, evenimente pentru cei mici, dar și petreceri.

În weekend ne relaxăm și mergem la cinema, la CineGold, acolo putem urmări în premieră o mulțime de filme. „Odată pentru totdeauna”, „Badman: Cel mai tare din parcare”, „Moarte pe Nil”, „Aleea Groazei” sunt doar câteva dintre titlurile acestui sfârșit de săptămână. Programul complet poate fi consultat AICI.

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului găzduiește, până în 28 februarie, Târgul de țară. Peste douăzeci de ateliere creative și standuri vor fi special amenajate cu tematica mărțișorului. De asemenea, în muzeu găsim și ateliere de confecționat mărțișoare din lână vopsită natural, inspirate din natură, din materiale prietenoase cu mediul. Vizitatorii pot practic să se implice și să-și facă mărțișoarele după propriile preferințe. Târgul este deschis între 26 și 28 februarie, între orele 10:00 – 17:00.

sibienii se relaxează în weekend la film, teatru și în muzeu - are loc și o petrecere în păltiniș

Cei mici vor avea parte și ei de un eveniment menit să le stârnească curiozitatea. Aceștia vor putea lăsa creativitatea să curgă și să confecționeze mărțișoare la Atelierul de Creat Povești de la Teatrul „Gong”. Alături de Diana Ribana, copiii vor realiza un „mărțisor de basm” din fetru și bile de lemn, având ca ajutor un set de carioci colorate. Mărțișorul unic al fiecărui copil va fi un cadou perfect pentru o persoană dragă, în luna martie. Atelierul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani.

În weekend putem merge și la petrecere. La Arena Platoș din Păltiniș va răsuna muzica bună, iar distracția și voia bună vor fi la înălțime. Evenimentul începe la ora 13:00. DJ-ii Toygun și Ciprian Popa promit să facă un show vibrant. Mai mult, se vor oferi 100 de băuturi calde în mod gratuit participanților.

sibienii se relaxează în weekend la film, teatru și în muzeu - are loc și o petrecere în păltiniș
Petreceri se anunță și în Cotton Pub din Sibiu. Cipi Hampu pune muzică vineri, iar sâmbătă face atmosferă Alex Zara. Detalii despre evenimente pe pagina de Facebook.

În fiecare sâmbătă, începând cu ora 18:30, sibienii așteptați la un concert de orgă la Biserica Evanghelică situată în Piața Huet. Accesul la concert are loc prin sacristia bisericii.

Duminică este zi de relaxare totală și cum ne putem petrece timpul mai frumos dacă nu privind un spectacol de teatru? „Bărbate, treci la fapte!” poate fi văzut de la ora 17:00 la Teatrul Național „Radu Stanca”. sibienii se relaxează în weekend la film, teatru și în muzeu - are loc și o petrecere în păltiniș

Reputatul regizor pentru comediile savuroase, Șerban Puiu, ne invită să petrecem seară plină de haz urmărind „Bărbate, treci la fapte!”. Unul din proprietarii luxoasei blănării speră să obțină favoruri amoroase din partea amantei sale, vânzând la preț redus o blană însuși soțului acesteia. Dar soțul amantei are la rândul său planuri de natură amoroasă și totul culminează când acesta oferă această haină de blană amantei sale. Comicul de situație și confuziile care se creează fac ca nebunia să se dezlănțuie! Biletele sunt disponibile online, pe www.tnrs.ro, și la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17.

În weekend vă puteți relaxa și la Palatul Brukenthal din Avrig.

Ultima oră

Comentariul meu