foto: icoana maicii domnului, adusă din ucraina la sibiu - zeci de oameni se roagă pentru o minune
foto: arhivă

Icoana Maicii Domnului din Poceaev a ajuns, în urmă cu o săptămână, în Sibiu. Aceasta a fost adusă din Ucraina, acolo unde, în prezent, au loc atacuri din partea Rusiei. Zeci de oameni au venit, joi, la Biserica de pe strada Dealului, pentru a se ruga pentru o minune.

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Poceaev este una dintre cele mai cinstite sfinte odoare ale Bisericii Ruse, potrivit doxologia.ro. Lavra Poceaev, un bastion vechi al Ortodoxiei, adăpostește icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de aproximativ 400 de ani. Minunile săvârșite sunt numeroase și sunt mărturisite în registrele pe care mănăstirea le ține, cu explicațiile detaliate făcute de credincioși. foto: icoana maicii domnului, adusă din ucraina la sibiu - zeci de oameni se roagă pentru o minune foto: icoana maicii domnului, adusă din ucraina la sibiu - zeci de oameni se roagă pentru o minune foto: icoana maicii domnului, adusă din ucraina la sibiu - zeci de oameni se roagă pentru o minune

De joia trecută, această icoană se află la Sibiu, la Biserica Sfântul Ioan Iacob Românul de pe strada Dealului, nr. 25, din municipiul Sibiu. În fiecare zi, o mulțime de sibieni au venit aici pentru a se ruga la icoana despre care se spune că vindecă boli grele, cum ar fi cancerul, dar și cea care dezleagă casele de blesteme și aduce împăcare în familii.

Acum însă, date fiind atacurile din Ucraina, zeci de credincioși vin să se închine și pentru a se ruga pentru oamenii din această țară. foto: icoana maicii domnului, adusă din ucraina la sibiu - zeci de oameni se roagă pentru o minune

„Am auzit și eu că e din Ucraina această icoană. Sper să facă o minune și pentru oamenii de acolo și să nu ajungă războiul și la noi în România. Să le lumineze Dumnezeu mințile tuturor și să fie pace”, a spus, pentru Ora de Sibiu, Sonia Istrate, pensionară din Sibiu.

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Poceaev va rămâne la Sibiu până în data de 27 februarie.

Ultima oră

Comentariul meu