sibian căutat de polițiști – a luat o bicicletă de 3.500 euro să o testeze și a fugit cu ea

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de însușirea pe nedrept a unei biciclete. Tânărul respectiv ar fi luat bicicleta unui adolescent în vârstă de 16 ani pentru a o testa, dar a fugit cu ea. Prejudiciul se ridică la 3.500 de euro.

„La nivelul Poliției Municipiului Sibiu se află în lucru o cauză penală privind o infracțiune de abuz de încredere, faptă care s-ar fi produs la data de 03.11.2021, în jurul orei 15:45, în Piața Habermann din municipiul Sibiu”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. sibian căutat de polițiști – a luat o bicicletă de 3.500 euro să o testeze și a fugit cu ea

Mai exact, în 3 noiembrie anul trecut, un tânăr de 16 ani a încredințat unei persoane de sex masculin o bicicletă, sub pretextul că acesta dorește să o testeze, însă nu i-a mai fost restituită. Adolescentul nu știe cine este bărbatul respectiv. Prejudiciul creat este de 3.500 euro.

În imaginile atașate apare o persoană de sex masculin bănuită de săvârșirea acestei fapte, însă până la acest moment rămasă neidentificată de către polițiștii sibieni. sibian căutat de polițiști – a luat o bicicletă de 3.500 euro să o testeze și a fugit cu ea

„În acest context, rugăm cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Poliția Municipiului Sibiu, pe numărul telefon 0269/208211”, anunță IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu