foto video se construiește un nou supermarket printre blocurile din valea aurie

Locuitorii din cartierul Valea Aurie și Calea Poplăcii vor avea la dispoziție încă un supermarket de unde să își facă cumpărăturile. Planul Urbanistic Zonal al noii construcții este supus dezbaterii publice.

Noul magazin va fi construit pe strada Theodor Mihaly colț cu strada Fântânele. Investitorul a obținut certificatul de urbanism e la primăria Sibiu, în care se specifică faptul că ” terenul este situat în intravilanul municipiului Sibiu, zonă cu interdicţie temporară de construire până la elaborarea/aprobarea documentaţiei PUZ pentru schimbare funcţională”.

foto video se construiește un nou supermarket printre blocurile din valea aurie foto video se construiește un nou supermarket printre blocurile din valea aurie foto video se construiește un nou supermarket printre blocurile din valea aurie foto video se construiește un nou supermarket printre blocurile din valea aurie

Terenul aparţine, conform Planului urbanistic general, zonei de activităţi economice cu caracter industrial, zonei de instituţii şi servicii publice şi respectiv zonei ansamblurilor de locuinţe colective realizate înainte de 1990, în sistem urbanistic închis. Destinația lui trebuie schimbată ca prim pas în teren pentru activități comerciale.

Construcția noului supermarket va începe după demolarea actualei hale metalice în care se desfășoară activități industriale.

Beneficiarul noii construcții este SC Warehouses de Pauw Romania SRL, cunoscut ca cel mai mare proprietar de parcuri logistice din România.

foto video se construiește un nou supermarket printre blocurile din valea aurie foto video se construiește un nou supermarket printre blocurile din valea aurie foto video se construiește un nou supermarket printre blocurile din valea aurie

Portofoliul din Sibiu include General Industrial Park de 19.000 mp, Imperial Industrial Park (fosta clădire Trident) de 16.000 mp, Network Industrial Park are 40.000 mp şi este cea mai nouă investiţie Zacaria şi la care se adaugă Hermann Industrial Park din Cisnădie de 14.000 mp.

Planul Urbanistic de Detaliu este spus dezbaterii publice, astfel că oricine are propuneri sau observații le poate trimite pe adresa de e-mail pms@sibiu.ro sau pe adresa Primăriei Sibiu, strada S. Brukenthal nr. 2 până în data de 21 martie 2022.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu