acțiune de ecologizare în cartierul arhitecților - oamenii se mobilizează să strângă gunoaiele

Mai mulți locuitori din cartierul Arhitecților inițiază din nou o acțiune de igienizare. De multe ori, oamenii care locuiesc aici s-au plâns de gunoaiele din zonă, de faptul că pubelele nu sunt golite la timp, că în jurul lor se adună mizerie, dar și de faptul că pe câmpul din spatele blocurilor sunt depozitate tot felul de deșeuri. Și, fiindcă își doresc să tragă un semnal de alarmă, în weekend se vor echipa cu mănuși și saci menajeri pentru a colecta toate deșeurile aruncate la întâmplare.

Nu de puține ori, oamenii care locuiesc în cartierul Arhitecților, situat la ieșirea din Sibiu către Cisnădie, au sesizat că o mulțime de gunoaie sunt aruncate pe câmp, printre și în spatele blocurilor, pe alei sau în jurul pubelelor. Fiindcă cetățenii certați cu regulile de bun simț împrăștie deșeurile la întâmplare, oamenii vor să tragă un semnal de alarmă și, în acest sens, în weekend vor curăța întreaga zonă. Aceștia îi invită și pe ceilalți locuitori ai cartierului să li se alăture. acțiune de ecologizare în cartierul arhitecților - oamenii se mobilizează să strângă gunoaiele

Acțiunea de igienizare va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10:00. Oamenii care au pus la cale evenimentul au stabilite două locuri de întâlnire, și anume locul de joacă de pe strada Irina Rosetti, respectiv intersecția străzilor Nicolae Porumbescu și Duiliu Marcu.

„Sâmbătă, 26 februarie de la ora 10:00 vom începe acțiunea de ecologizare a Cartierului Arhitecților. Acțiunea presupune curățarea tuturor zonelor publice. Nu există limită de vârstă pentru participanți. Este recomandată purtarea măștilor de protecție conform dispozițiilor legale in vigoare. Vă așteptăm cu mănuși si buna dispoziție! Asigurăm sacii pentru colectare”, spun organizatorii acțiunii de igienizare.

Sibienii interesați să participe la această acțiune pot găsi detalii și pe pagina evenimentului de pe Facebook.

Sursa foto: Curățenie în Cartierul Arhitecților/Facebook

Ultima oră

Comentariul meu