teatrul radu stanca primește de la primăria sibiu 5 garsoniere pentru cazarea actorilor și invitaților
foto: arhivă

Un imobil cu 5 garsoniere va trece de la Urbana în administrarea Teatrului ”Radu Stanca”. Reprezentanții instituției de cultură sunt cei care au cerut acest imobil situat pe strada Verzăriei, pentru a scădea costurile chiriei pentru cazarea actorilor. Consilierii locali își vor da votul final în ședința din această lună.

Reprezentanții Teatrului Radu Stanca spun că acest spațiu este necesar pentru cazarea artiştilor şi colaboratorilor externi ai teatrului (regizori, scenografi, compozitori, coregrafi, etc.), întrucât în prezent, cheltuielile cu chiria sunt foarte mari.

Chiriile plătite în acest moment sunt mult mai mari în comparaţie cu costurile estimative necesare de mobilare/dotare şi întreţinere curentă (utilităţi , servicii utilitare, taxe branşări etc.), dacă nu ar mai fi nevoiţi să plătească chirie pentru folosirea spaţiilor , în acest mod reducându-se cheltuielile T.N.R.S. Sibiu.

Imobilul din strada Verzăriei are o suprafaţă construită de 97 mp şi suprafaţă construită desfăşurată de 283 mp și este dispus pe 3 niveluri D+P+E.

Darea în folosință a casei se face pe o perioadă de 5 ani, iar Teatrul Radu stanca nu are voie să o folosească în alte scopuri.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu