update sibianul dispărut pe vârful măgura a fost găsit de salvamontiști

Sibianul Flaviu Dan, dispărut luni în zona Vârful Măgura, este căutat în continuare de oamenii legii. La căutări participă și salvamontiștii sibieni.

UPDATE 2

Salvamontiștii sibieni au reușit să găsească victima la o stână, în stare bună, neavând nevoie de îngrijiri medicale. „Alături de noi au fost structuri ale Poliției și Jandarmeriei, cât și două persoane cu motociclete de teren care au ajutat echipele Salvamont”, anunță reprezentanții Salvamont Sibiu.
update sibianul dispărut pe vârful măgura a fost găsit de salvamontiști

UPDATE 1

Sibianul a fost găsit de salvamontiștii sibieni. Acesta se afla în zona Valea Caselor Rășinari.

„Vă informăm că numitul DAN FLAVIU, semnalat ca dispărut din data de 21 februarie a.c., a fost găsit de către lucrătorii Salvamont Sibiu în zona Valea Caselor Rășinari. Din primele verificări efectuate și din discuțiile purtate cu persoana în cauză a rezultat că nu a fost  fost victima niciunei infracțiuni”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
update sibianul dispărut pe vârful măgura a fost găsit de salvamontiști update sibianul dispărut pe vârful măgura a fost găsit de salvamontiști

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii sibieni au fost sesizați luni seara, în jurul orei 22:10, de către o femeie cu privire la faptul că soțul ei este de negăsit. Se pare că Flaviu Dan, în vârstă de 44 de ani, a plecat de la domiciliul unor prieteni din Cisnădioara și nu a mai revenit.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 14,30, bărbatul ar fi plecat să alerge în zona denumită „Piatra Broaștei”, fiind văzut ultima dată în jurul orei 15,00, în zona vârful Măgura. De atunci, acesta este de negăsit.

CITEȘTE ȘI: Sibian dispărut în zona Cisnădioara

Oamenii legii au început căutările împreună cu echipele Salvamont Sibiu. În prezent, el este căutat în continuare și există indicii că ar fi ajuns la o stână.

„SPJ Salvamont Sibiu a fost solicitat în căutarea unei persoane dispărute în zona Cisnădioara – Vârful Măgura. A fost căutat de Salvamont Cisnadie azi-noapte și poliție, fără rezultat. Azi dimineață am fost solicitați să intervenim și am reușit să reperăm victima la o stână”, spune Dan Popescu, directorul Salvamont Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu