se deschide zona de agrement lacul binder - primăria a stabilit prețurile pentru distracție

Lucrările de amenajare din zona Lacul Binder s-au finalizat, iar vara aceasta va fi prima în care sibienii vor putea petrece timpul liber aici. Activitățile pregătit sunt diverse, de la relaxarea pe plajă la sporturi nautice. Primăria Sibiu a stabilit prețurile pentru fiecare activitate în parte.

Proiectul de hotărâre este supus dezbaterii publice, înainte de a fi trimis pentru vot consilierilor locali. Astfel, sibienii care au propuneri pentru îmbunătățirea acestuia le pot trimite pe adresa de e-mail pms@sibiu.ro sau pe adresa Primăriei, strada Brukenthal nr. 2, camera 8.

Tarifele pentru activitățile care pot fi desfășurate la Lacul Binder  au fost stabilite de cei de la Primărie și în funcție de tarifele similare din cadrul parcurilor de agrement din țară. Cele din Sibiu sunt aproximativ la jumătatea celor din alte orașe.

Astfel, intrarea și accesul pe plajă sunt gratuite pentru copiii sub 3 ani. Pentru cei până la 14 ani costă 5 lei, iar pentru adulți 15 lei. Șezlongul este inclus în preț, în limita disponibilității.

Locul de joacă plutitor de pe lac va fi cu siguranță atracția pentru cei mici. Copiii sub 14 ani plătesc pentru o oră de joacă 25 de lei, iar pentru o zi întreagă 50 de lei. Și adulții au acces aici pentru 35 de lei pe oră sau 70 de lei pentru o zi.

Taxele de acces pentru schi nautic variază între 25 și 140 de lei. Dar, aici se poate face și un abonament de 350 de lei valabil pentru 10 ore, între zilele de marți și vineri sau, unul de sezon care costă 1400 de lei.

Cine ajunge aici cu mașina va avea a dispoziție parcarea complexului. Taxa pentru o oră este de 3 lei, dar dacă se plătește prin SMS este de 0,70 euro plus TVA.

Toate taxele stabilite se găsesc AICI.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu