video: incendiu la cantina colegiului “octavian goga” din sibiu - mai multe persoane evacuate

Pompierii sibieni au intervenit marți la Colegiul Național „Octavian Goga” din Sibiu pentru a lichida un incendiu care a izbucnit la cantină.

UPDATE

Ca urmare a declanșării sistemului de avertizare, 17 clase de elevi s-au autoevacuat în curtea școlii. Cauză probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de scurtcircuit electric produs la un corp de iluminat din camera frigorifică. Au ars sticle din plastic cu ulei depozitate în apropiere. O femeie de circa 67 de ani cu atac de panică a fost asistată de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital.

Știrea inițială

video: incendiu la cantina colegiului “octavian goga” din sibiu - mai multe persoane evacuate video: incendiu la cantina colegiului “octavian goga” din sibiu - mai multe persoane evacuate

Pompierii militari sibieni au fost solicitați să intervină de urgență pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria cantinei Colegiului „Octavian Goga” din municipiul Sibiu, situat la subsolul clădirii.

„La fața locului s-au mobilizat de urgență două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul care se manifesta pe o suprafață de circa 3 mp cu degajare de fum dens din cauza uleiurilor arse, a fost lichidat prompt de către pompierii militari”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. video: incendiu la cantina colegiului “octavian goga” din sibiu - mai multe persoane evacuate video: incendiu la cantina colegiului “octavian goga” din sibiu - mai multe persoane evacuate

În momentul de față se lucrează pentru evacuarea fumului. Nu au fost semnalate victime.

Persoanelor aflate în cantină s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor.

Ultima oră

Comentariul meu