afaceri la lacul binder - se închiriază barul, terasa și magazinul de suveniruri

Zona de agrement Lacul Binder urmează să se deschidă odată cu venirea verii. Pe lângă sibienii care vor veni aici și comercianții au loc, astfel că Primăria Sibiu închiriază câteva spații comerciale.

Cei care doresc să le ofere sibienilor ceva de băut sau mâncare, pot închiria barul cu terasă. Afacerea se ”întinde” pe o suprafață destul de mare:

– bar în suprafaţă de 72,76 mp, amplasat la demisolul Pavilionului Multifuncţional;
– terasă pavilion neacoperită, pardoseală tip deck, în suprafaţă de 131 mp, amplasată la demisolul şi parterul Pavilionului Multifuncţional;
– terasă zonă plajă, în suprafaţă de 35 mp, amplasată în zona plajei de nisip.

Tariful de închiriere pentru bar porneşte de la 5.093,20 ei/lună, iar tariful de închiriere al teraselor porneşte de la 2.490,00 lună. Cele trei imobile se închiriază doar împreună, tariful total va pomi de la 7.583,20 lei lunar. Durata închirierii este de 5 ani.

Pe doar 3 ani se închiriază magazinul de suveniruri și articole sportive din incinta complexului. Suprafața acestuia este de 19,52 mp și este amplasat la parterul Pavilionului Multifuncţional.

Tariful de închiriere pentru magazin porneşte de la 1.099,56 pe lună. Cel care va câștiga licitația nu va putea vinde aici alimente, băuturi sau tutun.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu