niciun cuplu din sibiu nu ajunge în 22.02.2022 la starea civilă deși este cea mai bună dată pentru căsătorii
Sursa Foto - Pixabay

Ziua de 22.02.2022, o dată magică, potrivit numerologilor, a devenit una dintre cele mai solicitate pentru oficierea căsătoriilor în țări precum Singapore sau China. La Sibiu însă, niciun cuplu nu va trece pe la Starea Civilă în această zi. 

În cultura chineză, data de 22.02.2022 este considerată a fi cea mai norocoasă zi, astfel că a devenit și cea mai solicitată de cupluri pentru oficierea căsătoriilor. În Singapore, de exemplu, s-a renunțat la sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților pe 14 februarie, fiind stabilită o nouă dată: 22 februarie. 

Ziua de marți este cu atât mai magică. Șirul 22.02.2022 este un palindrom, adică poate fi citit de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga și rămâne neschimbat. 

Dacă la nivel internațional data a fost aleasă de viitori miri pentru a-și lega destinele, la Sibiu nu s-a întâmplat același lucru. Nicio căsătorie nu va fi oficiată marți în orașul de pe Cibin, iar asta fiindcă ziua în care trebuiau depuse cererile a picat în weekend.  

„Conform legislației în domeniu, căsătoria se încheie la expirarea termenului de zece zile de la depunere a actelor necesare de către viitorii miri, calculându-se inclusiv ziua depunerii actelor și ziua în care se oficiază căsătoria. Ca urmare, marți, 22 februarie, nu au fost programate căsătorii deoarece ziua de depunere a actelor ar fi duminica, zi nelucrătoare”, a precizat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Odată cu această dată, se încheie sfârșitul unei secvențe 222 care a început în anul 2000, continuând cu alți ani cheie: 2002, 2020 și 2022. Nu ne vom mai revedea practic cu această secvență până la data de 02.02.2222. În numerologie, secvența 222 este adesea denumită „Numărul Îngerilor”. Numărul 2 înseamnă dualitate, parteneriat, relații și echilibru. Numărul 2 este centrat în jurul unor lecții importante, cum ar fi: compromis, acceptare, compasiune, cooperare și armonie, potrivit stylecaster.com.

Ultima oră

Comentariul meu