6 sfaturi pentru alegerea unui frigider nou

Mâncarea dvs. are un gust mai bun atunci când este proaspătă și bine depozitată, iar cea mai bună opțiune de depozitare este un frigider. Acesta a devenit mai mult ca o necesitate de bază în orice gospodărie și este probabil unul dintre cele mai utilizate aparate din bucătărie.

Alegerea unui frigider nu este ușoară și probabil că vă întrebați pentru care frigider Indesit să optați și care vă va satisface eficient nevoile. Nu vă faceți griji. Iată câteva sfaturi care că vor ajuta să alegeți frigidere potrivite pentru casa dvs.

Familiarizați-vă cu diferitele tipuri de frigidere disponibile

Frigiderele vin în patru stiluri diferite: frigiderul side-by-side, care are două uși care se deschid spre exterior, cu frigiderul și congelatorul adiacente, frigiderul cu ușă franceză, care are două uși care se deschid spre exterior și congelatorul situat în partea de jos, frigiderul top freezer, cu congelatorul deasupra și frigiderul dedesubt, și frigiderul bottom greezer, cu congelatorul în partea de jos și frigiderul așezat deasupra acestuia.

Dintre aceste patru tipuri, puteți alege un frigider Indesit care vă atrage mai mult, unul care se potrivește gustului și preferințelor dvs..

Luați în considerare stilul dvs. de viață

Stilul dvs. de viață joacă un rol important în determinarea tipului de frigider Indesit pe care îl alegi. Aveți o familie sau sunteți singur? Suferiți de dureri de spate sau de orice formă de infirmitate?

Acești factori legați de stilul de viață vor contribui în mare măsură la alegerea frigiderului pe care îl achiziționați pentru casa dvs. Dacă aveți o familie numeroasă, puteți opta pentru un model cu ușă în ușă, cu mai multe compartimente și cu un congelator în partea de jos pentru un spațiu de depozitare suplimentar. Dacă locuiți singur, puteți opta pentru un model cu congelator superior. Dacă suferiți de o problemă de spate, modelele cu două uși sau cu congelator de sus vor funcționa bine, deoarece nu va trebui să vă aplecați prea mult.

Verificați spațiul din bucătăria dvs.

Înainte de a alege un frigider Indesit și de a face o achiziție, faceți măsurători ale spațiului din bucătăria ta și fii precis cu dimensiunile. Un centimetru în plus de diferență între frigiderul pe care îl cumpărați și spațiul pe care îl aveți ar putea limita frigiderul să se potrivească bine. Măsurați lățimea, înălțimea și adâncimea deschiderii și aflați cât de mult spațiu este disponibil pentru ca ușile să se deschidă fără să se lovească de ceva.

Luați în considerare opțiunile dvs. alimentare

Care sunt tipurile de alimente pentru care înclinați mai mult? Ce cantitate depozitați? Dacă mâncați mai des alimente congelate, veți dori să folosiți la maximum spațiul din congelator. Un frigider cu ușă dublă care este jumătate frigider și jumătate congelator sau un congelator mare de jos va servi acestui scop. Dacă vă plac mai mult băuturile, puteți opta pentru un frigider Indesit cu rafturi reglabile unde le puteți depozita. Dacă aveți musafiri care vă vizitează mai des, achiziționați un frigider care poate ține platouri mari de mâncare.

Luați în considerare procesul de curățare

Rafturile frigiderului vin în două forme; rafturile din sârmă și rafturile netede din plastic gros sau sticlă. Rafturile netede sunt mai ușor de curățat, în timp ce cel cu sârmă necesită ceva mai multă muncă. Materialul exterior al frigiderului dvs. este, de asemenea, un factor de luat în considerare. Oțelul inoxidabil este mai predispus la pete. Optați pentru un model cu un finisaj exterior fără pete. Un model cu exterior alb ar putea fi o alegere bună.

Asigurați-vă că ușile sunt potrivite

Atunci când cumpărați un frigider nou, nu uitați să planificați modul în care se vor deschide ușile. Dacă aveți o insulă aproape de frigider sau o bucătărie îngustă, ușile franceze mai mici sau ușile duble pot fi o alegere mai bună. Dacă frigiderul este lipit de un perete, asigurați-vă că aveți suficient spațiu liber astfel încât ușa să se poată deschide complet. În caz contrar, s-ar putea să aveți probleme la deschiderea sertarelor interioare sau la scoaterea acestora pentru curățare. Și nu uitați că ușile frigiderelor simple se pot balansa în ambele direcții, în funcție de partea pe care se află balamalele. Cele mai multe uși de frigider Indesit sunt reversibile, dar este mult mai ușor să comandați frigiderul cu ușa cu balansul corect decât să o schimbați singur.

Ultima oră

Comentariul meu