tentativă de furt la un bancomat al băncii transilvania de lângă magazinul dumbrava

Bancomatul Băncii Transilvania de lângă Magazinul Dumbrava va fi probabil scos din uz câteva zile. Și asta pentru că mai multe persoane ar fi încercat să îl desfacă, probabil cu intenția de a fura bani. Polițiștii au fost sesizați, au luat amprente și acum îi caută pe făptași.

„La data de 20 februarie, în jurul orei 09,15, prin apel 112, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în perioada 18 – 20 februarie, persoane necunoscute au deteriorat mai multe componente ale unui ATM amplasat în zona centrală a municipiului Sibiu.

La fața locului, polițiștii au constatat că mai multe componente ale ATM-ului în cauză au fost forțate și distruse, cel mai probabil cu intenția de a se sustrage bani.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis o anchetă penală care vizează săvârșirea tentativei la infracțiunea de furt calificat, fiind în derulare cercetări pentru identificarea presupușilor autori, în vederea aplicării măsurilor legale în consecință”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu