oblio discounter celebrează dragostea - cadouri de dragobete la magazinul cash&carry din sibiu

Oblio Discounter și-a făcut loc în viețile sibienilor în vara anului trecut, iar aceștia l-au îndrăgit instant. În magazinul de tip cash&carry de pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu ai de ales dintr-o gamă largă de produse, toate la prețuri avantajoase. În plus, pentru a celebra sărbătoarea dragostei autentice românești, Oblio oferă un cadou tuturor cumpărătorilor în perioada 24-26 februarie!

Oblio Discounter, magazinul de tip cash&carry situat pe strada Ștefan cel Mare, la ieșirea din Sibiu înspre Agnita, oferă sibienilor o gamă variată de produse, din zona de food, non-food, congelate și băuturi mereu la prețuri avantajoase.oblio discounter celebrează dragostea - cadouri de dragobete la magazinul cash&carry din sibiu

Când vine vorba despre nevoile clienților săi, Oblio DISCOUNTER aduce la rafturi produse alese. Magazinul se adresează atât persoanelor fizice, care caută să își facă cumpărăturile pentru casă, cât și clienților persoane juridice, care vor să-și aprovizioneze propriile afaceri, cum sunt magazinele alimentare, restaurantele, cafenelele sau sediile sociale.

Cadou de Dragobete la Oblio Discounter

Oblio Discounter, magazinul cash&carry cunoscut pentru reducerile de preț aplicate zilnic la felurite produse, dar și pentru promoțiile derulate constant, oferă cadouri tuturor sibienilor care le calcă pragul în perioada 24 – 26 februarie 2022. Persoanele care își fac cumpărături la Oblio în această perioadă vor primi gratuit o cutie de biscuiți Rohsen-Lovita, 170 g, indiferent de valoarea bonului de cumpărături. Cadourile se vor oferi doar în magazin în limita stocurilor disponibile. O persoană va putea primi un singur cadou pe zi, chiar dacă are mai multe bonuri de cumpărături.

Pentru a fi la curent cu ofertele și campaniile derulate la magazinul Oblio Discounter din Sibiu, accesați pagina de Facebook OBLIO DISCOUNTER.

Ultima oră

Comentariul meu