fc hermannstadt a câștigat amicalul cu someșul dej - urmează partida cu csm deva
FOTO Facebook // FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a câștigat partida cu Someșul Dej, scor 2 – 1, penultimul joc de pregătire înaintea primului joc oficial din 2022, cu Dunărea Călărași, de la Mediaș.

Sâmbătă, sibienii vor juca ultimul joc de pregătire înaintea reluării de campionat. Formația pregătită de Marius Măldărășanu primește vizita lui CSM Deva, echipa de nivelul ligii a III-a.

După o primă repriză încheiată cu scor alb, divizionara secundă clasată pe locul 2 s-a impus prin golurile lui Ioan Hora și Călin Popescu. Venit în iarnă la Sibiu, după despărțirea de prim-divizionara UTA Arad, Hora este la prima reușită în tricoul alb cu roșu. Pentru echipa din Dej, antrenată de Dan Șomcherechi, a marcat Ștefan Visic, relatează ProSport.

CSM Deva, ultimul adversar pentru FC Hermannstadt înainte de primul meci oficial din 2022

FC Hermannstadt va susține ultimul meci de verificare de dinaintea reluării campionatului sâmbătă, 19 februarie, de la ora 12:00, tot pe stadionul Municipal, cu o altă echipă din Liga 3, CSM Deva, care a învins-o într-un amical, cu câteva săptămâni în urmă, cu 3-1 pe CS Comunal Șelimbăr.

Echipa sibiană a mai disputat în această perioadă de pregătire de iarnă șase amicale, cu: Unirea Dej (1-0), CS Comunal Șelimbăr (3-3), în România, FC Saburtalo Tbilisi (1-0), Valmiera FK (2-0), FK Vardar Skopje (1-1) și FK Khimki (0-0), în cantonamentul din Turcia.

FC Hermannstadt va juca primul meci oficial din 2022 la data de 27 februarie, de la ora 18:30, la Mediaș, cu Dunărea Călărași, în etapa a 17-a a Ligii 2, antepenultima din sezonul regular.

De partea cealaltă, Someșul Dej a mai disputat amicale cu Progresul Șomcuta Mare (2-3), CFR Cluj 2 (1-1) și Luceafărul Oradea (6-0).

Ultima oră

Comentariul meu