Constructorul de la stadionul Municipal amendat de Primărie pentru mizeria făcută pe străzile din zonă

Străzile din jurul marilor șantiere din oraș arată deplorabil. Sunt pline de noroi, iar acum, cu încălzirea vremii, noroiul adunat pe marginea șoselei se transformă în praf. Primăria Sibiu a amendat câțiva dintre constructori, deoarece roțile camioanelor nu sunt spălate înainte de a ieși pe drumurile publice. Printre cei sancționați se află și constructorul stadionului municipal.

VEZI AICI CUM ARATĂ STRĂZILE DIN JURUL STADIONULUI 

”De la data începerii lucrărilor de modernizare a Stadionul Municipal Sibiu și până în prezent au fost aplicate constructorului 5 sancțiuni contravenționale în sumă de 4.500 lei pentru încălcarea prevederilor HCL 210/2001 art. 3 lit. d”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

VEZI AICI ALTE ȘANTIERE CU PROBLEME ȘI CARE AU FOST AMENDATE 

”Poliția Locală are în sarcină monitorizarea șantierelor publice și private pentru a identifica constructorii care nu respectă normele cu privire la păstrarea curățeniei în zonele publice din jur, prin faptul că nu spală roțile autospecialelor la ieșirea din șantier. În prezent, zonele publice din jurul șantierelor sunt verificate zilnic. Acolo unde se găsesc nereguli, se aplică amenzi. Amenzile prevăzute sunt între 300 și 500 lei pentru persoane fizice și între 1000 și 2500 lei în cazul persoanelor juridice.

Spre exemplu, doar în perioada 10-16 februarie au fost aplicate 6 sancțiuni unor constructori care lucrează pe Calea Cisnădiei, pe șoseaua Alba-Iulia, pe strada Ogorului și pe b-dul Victoriei. O a șaptea amendă urmează să fie aplicată după identificarea proprietarului unui buldoexcavator care nu a fost curățat la ieșirea din șantier”, declară Mirela Gligore.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. Pai….mai primarie, de ce nu mergi pe toate strazile si te rog sa le cureti si dupa aceea sa aplici amenzi.