chef radu zărnescu va face spectacol culinar la “beef master” - invitat jan oprișor

La jumătatea lunii ianuarie, a urcat la Bâlea Lac şi în cadrul evenimentului „Winter Beef Cooking Camp”, le-a dezvăluit participanților câteva dintre secretele gătitului cărnii de vită Angus. Acțiunea a avut un succes deosebit astfel că, bine-cunoscutul Chef Radu Zărnescu, unul dintre fondatorii Institutului Național de Gastronomie, a decis să continue şirul evenimentelor de acest gen cu “Beef Master”, ce se va desfășură la Palatul Brukenthal din Avrig, între 4 şi 6 martie.

De această dată, evenimentul dedicat pasionaților de gastronomie de foarte bună calitate va fi organizat împreună cu doi parteneri sibieni de valoare: Karpaten Meat (Marpod) şi Domeniul Apoldium (Apoldu de Sus).

chef radu zărnescu va face spectacol culinar la “beef master” - invitat jan oprișor

Radu Constantin Zărnescu este președintele Asociației profesionale Euro-Toques România, membră în Euro-Toques Internațional (European Chefs Community), organizație fondată în anul 1986 de către Maestrul Paul Bocuse, la Lyon (Franța). În anul 2006, a fost unul dintre fondatorii Asociației Culturale Euro Est Alternativ, cea mai importantă organizație profesională din România! În calitate de Secretar General și Manager în același timp, a demarat mai multe proiecte naționale pentru bucătari și promovarea gastronomiei. Anul următor, împreună cu Dr. Iulia Drăguț, redactează și implementează proiectul Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, prima competiție culinară internațională din România, proiect care urma să fie baza și altor concursuri similare. Între anii 2010 – 2017 a fost Căpitan și Manager al Echipei de Bucătari a României, echipă care s-a întors victorioasă de la multe competiții mondiale. În  anul 2017, Chef Radu Zărnescu este invitat la Monte Carlo la World Chefs Summit, la finala celor 100 de bucătari mondiali listați în Ghidul Michelin.

Cei ce vor fi oaspeții frumosului complex baroc din Avrig în perioada 4 – 6 martie, vor avea parte de o experiență culinară deosebită la “Beef Master” și vor învăța de la Chef Radu Zărnescu ce înseamnă arta pregătirii cărnii de vită Angus.

În prima zi a evenimentului, programul muzical va fi asigurat de cunoscutul şi îndrăgitul interpret de muzică de petrecere, Jan Oprișor.

Așadar, între 4 şi 6 martie, Palatul Brukenthal Avrig devine principalul punct de atracție pentru pasionații de preparate la grătar gătite din carne de vită Angus, Chef Radu Zărnescu opinând că aici este locația ideală pentru Beef Master.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa de email: office@palatulbrukenthalavrig.ro

chef radu zărnescu va face spectacol culinar la “beef master” - invitat jan oprișor

Ultima oră

Comentariul meu