amenințări cu moartea la o ședință în primăria slimnic - ”îți tai tendoanele”

Dezbaterea bugetului local al comunei Slimnic nu s-a desfășurat tocmai „ortodox”, după cum spune președintele AUR Sibiu, Sebastian Suciu. Acesta a dezvăluit că unul dintre consilierii locali ai AUR a fost amenințat de viceprimarul comunei.

”Domnul Dumitru Flutur, consilier AUR în Primaria Slimnic, a înaintat o plângere penală împotriva lui Ioan Stângu, viceprimar PNL Slimic, în urma unor amenințări venite din partea Dl. Stângu adresate colegului nostru(AUR) și a familiei sale.

În cadrul unei ședințe de dezbatere a bugetului local întrunită de Adrian Nan, primarul comunei Slimnic, pe fondul unor discuții contradictorii, viceprimarul Stângu s-a adresat direct consilierului AUR cu formulări precum: “ÎȚI TAI TENDOANELE”“,TE SPINTEC”(gesticulând acțiunea de înjunghiere și spintecare), “AI PATRU COPII, INTRU PESTE TINE ÎN CASĂ LA ORICE ORĂ ȘI TE OMOR, EU NU AM NIMIC DE PIERDUT”, precum și numeroase alte injurii.

Voi urmări personal și îndeaproape acest caz pentru a mă asigura că se va face dreptate, iar justiția nu va mușamaliza acest caz!” este postarea lui Sebastian Suciu, pe pagina acestuia de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu