un vraci a convins o femeie gravidă să își bată un cui în cap - a asigurat-o că doar așa poate avea un băiețel
Sursa Foto - Pixabay

Un vraci a convins o femeie gravidă să își bată un cui în cap. A asigurat-o că doar așa poate naște un băiețel.

Neurologul Haider Suleman, care a tratat victima la Spitalul Lady Reading, a spus că, deși cuiul de 5 cm a pătruns în craniul femeii, nu a ajuns la creierul ei, scrie Deutsche Welle, preluat de Virgin Radio.

Ea a spus că „o femeie din localitatea ei a făcut același lucru [și-a bătut un cui în cap] și a născut un băiat, asta deși ecografia îi arăta că va naște o fetiță.

Femeia le-a spus inițial angajaților spitalului că și-a bătut ea însăși cuiul în cap la sfatul vraciului – dar mai târziu a spus că el a făcut-o. Membrii familiei au încercat fără succes să-i scoată cuiul din cap.

Se pare că femeia are deja trei fiice și se aștepta la o a patra când s-a hotărât să-și bată cuiul. Tot ea a spus că soțul ei este nemulțumit de ea pentru că nu i-a făcut nici măcar un băiat, așa că a amenințat-o că o părăsește.

În Asia de Sud se crede că un fiu oferă părinților o securitate socială și economică mai bună decât o fată.

Vracii sunt, de asemenea, o cale comună în Pakistan pentru oamenii care caută soluții spirituale la problemele lor. Majoritatea acestor vindecători sunt clerici islamici și alți oameni religioși, potrivit The Indian Express.

Ultima oră

Comentariul meu