update: tragedie la cisnădie - bărbat găsit mort în curtea casei
FOTO: arhivă

O tragedie a avut loc, miercuri după-amiaza, în orașul Cisnădie și județul Sibiu. Un bărbat a fost găsit mort în curtea locuinței sale.

UPDATE

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 15,40, prin apel 112, o persoană a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din orașul Cisnădie, se află un bărbat care pare decedat. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie împreună cu medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, precum și un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului în vârstă de 50 de ani. Din primele investigații efectuate nu au rezultat indicii care să susțină ipoteza că persoana în cauză ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea realizării necropsiei, iar la nivelul Poliției Orașului Cisnădie s-a deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor în care a survenit decesul bărbatului.

Știrea inițială

Alarma s-a dat în cursul după-amiezii zilei de miercuri. Un cetățean a sesizat prin apel la numărul de urgență 112 faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani se află decedat în curtea casei.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției pentru a stabili dacă cele sesizate se confirmă. De asemenea, au fost solicitate și echipaje ale Ambulanței.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, bărbatul muncea în curte și, dintr-odată, a căzut ca secerat la pământ. „Saj Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în localitatea Cisnădie la o solicitare pentru o persoană inconștientă. Echipajul sosit la fața locului a constatat ca bărbatul de 50 ani este în stop cardio-respirator și a început manevrele de resuscitare. Totodată au solicitat sprijinul unui echipaj cu medic de la Sibiu. Echipajele SAJ au continuat manevrele de resuscitare mai mult de 30 minute, dar din păcate, bărbatul a fost declarat decedat, el nerăspunzând manevrelor efectuate”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu. 

Sursele spun că cisnădianul avea în mână pietre de polizor, însă nu s-a lovit de ele atunci când a căzut, decesul survenind din cauze medicale.

Ultima oră

Comentariul meu