Icoana Maicii Domnului din Poceaev ajunge la Sibiu - Vindecă boli grele
foto: doxologia.ro

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Poceaev ajunge săptămâna aceasta în municipiul Sibiu. Credincioșii se pot închina la ea în biserica de pe strada Dealului.

Icoana Maicii Domnului de la Poceaev este una dintre cele mai cinstite sfinte odoare ale Bisericii Ruse, potrivit doxologia.ro. Lavra Poceaev, un bastion vechi al Ortodoxiei, adăpostește icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de aproximativ 400 de ani. Minunile săvârșite sunt numeroase și sunt mărturisite în registrele pe care mănăstirea le ține, cu explicațiile detaliate făcute de credincioși.

„Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului din Poceaev ajunge joi! Sfintele Icoane împreună cu Sfânta Raclă vor ajunge la Sibiu, joi 17.02.2022, ora 16:30! Vom primi și o raclă cu Moaștele Sfântului Constantin cel Mare. Veniți și vă încheiați”, a scris părintele Cătălin Dumitrean pe pagina de Facebook Lumină Lină

Icoana Maicii Domnului din Poceaev ajunge la Sibiu - Vindecă boli grele

Icoana despre care se spune că vindecă boli grele, cum ar fi cancerul, dar și cea care dezleagă casele de blesteme și aduce împăcare în familii, va rămâne timp de nouă zile în Biserica Sfântul Ioan Iacob Românul de pe strada Dealului, nr. 25, din municipiul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu