”curba morții” de la scoreiu - autoritățile au montat un parapet de siguranță și s-a pus limită de viteză de 30 de km/h

Un parapet de siguranţă a fost montat de DRDP Braşov pe DN la Scoreiu, întro curbă periculoasă. Totodată s-a îmbunătăţit şi semnalizarea verticală în curba DN1 de la km 270+800.

“A fost înlocuit parapetul pe toată porţiunea afectată de accidente dar trebuie să precizăm că acestea, deşi sunt de tip greu, au eficienţă mai scăzută pentru că pot fi montate doar pe secţiuni scurte pentru că există multe accese la proprietaţi în zonă”, A declarat Robert Elekeş, purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov.

Cea mai importantă modificare este însa introducerea limitei de 30 km/h în zona curbelor (până acum era 50). Cu toate acestea, verificarea respectării limitei de viteza este de competenta Politiei Rutiere.

”curba morții” de la scoreiu - autoritățile au montat un parapet de siguranță și s-a pus limită de viteză de 30 de km/h ”curba morții” de la scoreiu - autoritățile au montat un parapet de siguranță și s-a pus limită de viteză de 30 de km/h ”curba morții” de la scoreiu - autoritățile au montat un parapet de siguranță și s-a pus limită de viteză de 30 de km/h ”curba morții” de la scoreiu - autoritățile au montat un parapet de siguranță și s-a pus limită de viteză de 30 de km/h ”curba morții” de la scoreiu - autoritățile au montat un parapet de siguranță și s-a pus limită de viteză de 30 de km/h ”curba morții” de la scoreiu - autoritățile au montat un parapet de siguranță și s-a pus limită de viteză de 30 de km/h

Ultima oră

Comentariul meu