Tragedia dintre Sibiu și Agnita - Șoferul vitezoman și-a văzut tatăl murind

O adevărată tragedie a avut loc, sâmbătă, la ieșirea din Sibiu către Agnita. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat. Toți cei aflați în mașină au rămas încarcerați, fiind nevoie de echipaje de pompieri pentru a-i extrage afară. Una dintre victime nu a supraviețuit impactului mult prea puternic și a decedat. Este vorba despre un bărbat, din Vurpăr, acesta fiind chiar tatăl șoferului care a produs accidentul. 

Accidentul de la ieșirea din Sibiu a șocat o întreagă comunitate. O mașină condusă spre Agnita a ieșit de pe partea carosabilă și s-a izbit cu putere de un copac aflat pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. Trei persoane au rămas blocate între fiarele contorsionate ale mașinii, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare. Oamenii au fost scoși la suprafață, însă s-a stabilit că unul dintre ei era decedat.

Persoana decedată în teribilul accident este un bărbat în vârstă de 52 de ani din Vurpăr. Acesta este chiar dacă șoferului, în vârstă de 25 de ani, care a produs evenimentul rutier. Bărbatul a murit chiar sub ochii fiului lui.

Echipajele medicale ajunse la fața locului în acea zi tragică l-au transportat la spital atât pe șofer, cât și pe cel de-al doilea pasager. Aceștia au suferit multiple traumatisme.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACCIDENT 

Potrivit surselor Ora de Sibiu, tânărul de 25 de ani care a provocat accidentul ar fi condus cu viteză, acesta fiind motivul pe care a pierdut controlul direcției de deplasare. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii sibieni.

În urma celor întâmplate, o mulțime de persoane, printre care apropiați ai bărbatului decedat, au transmit ultimele gânduri pe rețelele de socializare. „Sincere condoleanțe!”, „Dumnezeu să-l odihnească! Putere familiei să treacă peste această tragedie!”, „Doamne ferește pe toată lumea, foarte greu. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei putere să treacă peste acest necaz”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace! Crina, multă putere ca să puteți depăși această tragedie”, sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe transmise familiei decedatului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Imi pare rau ca familia trece printr-o suferinta asa mare, dar pe drumurile Romaniei nu se respecta legislatia rutiera, se circula de multe ori cu viteza peste limita legala iar unii soferi iti dau flash-uri daca circuli regulamentar.