studiu - sibiul, printre cele mai romantice destinaţii de valentine’s day

Sibiul rămâne o destinație perfectă pentru îndrăgostiți. Un studiu arată că municipiul reședință de județ, este în topul preferințelor și de Valentine’s Day. Brașov, Sibiu, București și Cluj-Napoca, au fost desemnate cele mai romantice orașe. Aproape 28 la sută dintre participanții la sondaj spun că obișnuiesc să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților printr-o ieșire la restaurant. Alți 20 la sută o petrec acasă cu persoana iubită.

Viața socială a oamenilor s-a transformat în ultimii doi ani, pe măsură ce lucrul de acasă pentru o bună parte dintre angajați și distanțarea socială pentru protejarea sănătății au devenit noua normalitate. Oamenii au avut mai puține ocazii să se întâlnească și să creeze conexiuni autentice cu cei din jur, însă nevoia de astfel de experiențe s-a intensificat.

Astfel, anul acesta, 88% dintre respondenții la un sondaj de Valentine’s Day realizat de Free Now spun că nu văd niciun motiv pentru care nu ar sărbători această zi romantică.

Cele mai romantice orașe din țară pentru a petrece această zi sunt Brașov (30%), Sibiu (17%), București (15%) și Cluj-Napoca (12%), conform respondenților din 10 dintre cele mai importante orașe din România care au participat la sondaj.

Pentru aproape 37% dintre românii care au răspuns la sondaj, unul dintre cele mai romantice moduri de a se plimba și explora un oraș de Valentine’s Day, împreună cu persoana cu care se întâlnesc, este să împartă o mașină prin opțiunile de ridesharing sau taxi.

În schimb, pentru plimbări mai lungi, 46% ar alege mașina personală, iar 15% consideră romantice plimbările cu bicicleta, în ciuda vremii.studiu - sibiul, printre cele mai romantice destinaţii de valentine’s day

Aproape 28% dintre participanții la sondaj spun că obișnuiesc să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților printr-o ieșire la restaurant. Alți 20% o petrec acasă cu persoana iubită, în timp ce 11% se bucură de plimbări în natură și aproape tot atâția aleg o ieșire în afara orașului în care locuiesc.

Alte modalități populare de a petrece timpul cu această ocazie sunt ieșirile în oraș, relaxarea la spa, vizionarea unui film la cinema sau mersul la cumpărături, în timp ce un român din zece spune că nu sărbătorește deloc Valentine’s Day.

Ultima oră

Comentariul meu