Sălile de jocuri de noroc din Săliște, Orlat și Gura Râului, verificate de polițiști - Zeci de persoane amendate
Sursa: Pixabay

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Sute de persoane au fost verificate de oamenii legii, câteva zeci fiind amendate.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște s-au axat în cursul zilei de duminică pe verificarea respectării măsurilor impuse în localurile destinate jocurilor de noroc din zona de competență. Cu această ocazie, pe raza localităților Săliște, Orlat și Gura Râului, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 de lei, dintre care 12 sancțiuni pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare și 10 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor privind accesul în incinta localurilor (lipsa certificatului verde).

În urma controalelor efectuate la nivelul județului, au fost aplicate alte 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare. În total, în ultimele 24 de ore, s-au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.500 de lei.

Jandarmii sibieni continuă misiunile atât independent cât și împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În data de 13 februarie, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării interdicțiilor impuse în această perioadă. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. Pe timpul desfășurării acțiunilor au fost verificate 20 de persoane, 89 de certificate verzi și 15 operatori economici.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 8 avertismente scrise și 3 amenzi în valoare de 3300 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție și neprezentarea certificatului verde.

Ultima oră

Comentariul meu