inspectorii de la itm, despre incendiul din centrul sibiului – „un incident periculos”

Inspectorii de muncă de la ITM Sibiu fac cercetări în ceea ce privește incendiul care a avut loc duminică dimineața într-un magazin din centrul Sibiului. Aceștia cataloghează incidentul ca fiind unul „periculos”. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

O echipă de inspectori de muncă din domeniul securității și sănătății în muncă din cadrul I.T.M. Sibiu s-a deplasat în teren la depozitul magazinului Carrefour de pe strada Avram Iancu din Sibiu, unde în cursul zilei de duminică a izbucnit un incendiu.

DETALII DESPRE INCENDIUL DE LA CARREFOUR AICI

Din primele cercetări efectuate, evenimentul este încadrat ca incident periculos.

„Conform Legii nr. 319/2006 securității și sănătății în muncă, incidentul periculos reprezintă evenimentul identificabil, cum ar fi explozia, incendiul, avaria, accidentul tehnic, emisiile majore de noxe, rezultat din disfuncționalitatea unei activități sau a unui echipament de muncă sau/și din comportamentul neadecvat al factorului uman care nu a afectat lucrătorii, dar ar fi fost posibil să aibă asemenea urmări și/sau a cauzat ori ar fi fost posibil sa producă pagube material”, spun reprezentanții ITM Sibiu.

Incendiul nu s-a soldat cu victime, iar cauza producerii acestuia urmează a fi stabilită în urma cercetărilor care vor fi efectuate de către reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, cu avizarea Inspecției Muncii.

Ultima oră

Comentariul meu